Pirmosios vietos laimėtojai atiteks 250 tūkstančių litų vertės, o antrosios vietos laimėtojai – 150 tūkstančių litų vertės prizinio fondo dalis. Praėjusį sekmadienį paaiškėjęs trečiosios vietos laimėtojas Deivis iš NML prizinio fondo atsirieks 100 tūkstančių litų vertės dalį.

Irenai tai bus trečioji dvikova trečią sekmadienį iš eilės. Ar pavyks Irenai pratęsti Žvagulių šeimos tradicijas ir kaip jos vyrui Žilvinui Žvaguliui laimėti NML?

Paklausta, kaip jaučiasi prieš NML superfinalą, Irena sakė: „Blogas tas kovotojas, kuris nesiekia pergalės. Vilija - labai stipri konkurentė, turi stiprią gerklę, bet gal jai dar trūksta patirties, kurioje būtų ir atradimų, ir praradimų. Pamenu, kai dvikovoje su ja mes laimėjom vieną kovą, ji atrodė supykus,- prisiminė Irena,- o mes tiesiog džiaugiamės, kad patekom į superfinalą.“

Ar Irenai padės praėjusio NML sezono nugalėtojas vyras Žilvinas Žvagulis? „Žvagulio nebus, aš kovosiu viena su savo ištikimomis draugėmis Vaida ir Žaneta ir „gyva“ muzikantų grupe. Tačiau, tai nereiškia, kad Žilvinas nesirūpina. Jis man ir patarimų duoda, viską su juo aptariame, net ir pabalsuos už mane, jei spės, nes tuo metu pats koncertuos“.

Vilija neslepia, kad pergalė NML superfinale jai būtų maloni ir svarbi, ypač po to, kai „Kelio į žvaigždes“ superfinale ją nurungė Andrius Rimiškis, kuris į NML finalą nepateko. „Būsiu tokia, kokia esu, dainuosiu geriausias savo dainas, tikiuosi, man padės draugai iš „Kelio į žvaigždes“,- sakė dainininkė.

Vilija šiame NML sezone nepatyrė nė vieno pralaimėjimo. Beveik visus konkurentus, išskyrus Ireną, ji įveikė sausai 5:0. Supermergaitės, vertos superfinalo. Šio sezono NML baigsis dviejų moterų superdvikova.

Šaltinis
Nacionalinė Muzikos Lyga
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją