Tiesa, pirmąją kovą padėjęs Amberlife prasitarė manąs, kad ši jo dvikova bus paskutinė. Panašiai šių varžybų baigtį pranašavo ir abiejų konkurentų vadybininkas Gintaras Bendžius, o susitikimo rezultatas parodė, kad abu nujautė teisingai ir Komisarui teks pirtelėje dainuot su Andriumi.

Pirmoji kova. Amberlife, pažadėjęs gerbėjams naujų kūrinių, pažadą pildo ir dainuoja „This flame inside“. Andrius į sceną lipa ne vienas, o su ilgakojėmis šokėjomis. Būsimam savanoriui puikiai sekasi ir su šautuvu , ir su gitara rankoje - daina „Kartais būna“ jam uždirba dvigubai daugiau balsų, nei jų gauna Amberlife. 469:895 Andrius laimi 0:1.

Antroji kova. Andrius gerbėjams siūlo šiek tiek romantikos „Buvom du, dabar - po vieną“, o Amberlife toliau pažindina publiką su savo naujosiomis dainomis „Save my time“. 357:811 Andrius gauna antrąjį tašką.

Trečioji kova. Amberlife lemiama kova. Ją laimėjęs atlikėjas turėtų galimybę laimėti visas varžybas. Turbūt dėl to vaikinas dainuoja gerbėjų jau pamėgtą „In My life“. Andrius imasi dainos, už kurią, anot Skaivos, jis gaus nuo savo mergos į kaulus, „O kam sava“. Abiejų dainininkų gerbėjai stengiasi nepasiduoti vieni kitiems, tačiau Andriui pasiseka labiau - 1347:1497 jis pelno dar vieną tašką, o tai reiškia, laimi šias varžybas ir patenka į finalą.

Ketvirtoji kova. „Ši daina bus apie jausmus, o vėlia paaiškinsiu, kodėl,“- sako Andrius. Sudainavęs dainą, kuri ir vadinasi „Apie jausmus“, jis sveikina visus tėvus ir Komisarą asmeniškai su Tėvo diena. Kas galėtų paneigti, kad tai neuždirbo jam papildomų balsų. Amberlife dainuoja priešpaskutinę savo dainą NML „My lover‘s gone“. 316:374 dar viena Andriaus pergalė.

Penktoji kova. Amberlife su NML atsisveikina dainuodamas „All right“, tarsi sakydamas, kad dėl pralaimėjimo jis nesijaudina, o Andrius išdidžiai, kaip laimėtojas ir finalininkas pristato savo naująją dainą „Senam draugui“.

Ateinantį sekmadienį Andriaus Rimiškio laukia dar vienas svarbus susitikimas, šį kartą su Deiviu. Po šių varžybų paaiškės, kuris iš vyrų pateks į tą laimingąjį trejetuką, kuris išsidalins pusės milijono litų vertės prizinį fondą. Vilija ir Irena Starošaitė jame jau užsitikrino savo vietas, o kurį - Deivį ar Andrių matysime superfinale, jau kitą sekmadienį spręs žiūrovai.