Abiem atlikėjams ši kova bus lemiama, nes pralaimėjęs iškris iš tolimesnių kovų. Tuo tarpu, sekmadienio dvikovos laimėtojas turės teisę toliau grumtis dėl pusės milijono litų vertės prizinio fondo.

Andrius Rimiškis rimtai ruošiasi dvikovai, tačiau turi ir kitų rūpesčių: „Parašiau pareiškimą stoti į Savanoriškosios krašto apsaugos tarnybą, tad ruošiuosi būti savanoriu. Tačiau karinės tematikos dainas atidėjau kitai kovai,“- sakė būsimasis karys.

Ar tai reiškia, kad jis tikisi laimėti prieš Amberlife? „Šį kartą tenka būti realistais,- pakomentavo padėtį Andriaus ir Amberlife vadybininkas Gintaras Bendžius,- nors aš vienodai sergu už abu atlikėjus, bet patirtis NML rodo, kad Andrių palaiko daugybė gerbėjų. Nors, niekada negali nuspėti, gal Amberlife fanai mobilizuosis ir sulauksime staigmenos.“

Andrius sekmadienį atliks kelias populiarias savo dainas iš „Kelio į žvaigždes“ laikų, tačiau bus ir kūrinių iš naujosios programos: „Pavyzdžiui, kartu su Gintare dainuosiu „Laimė šalia“.

Svarbioje NML kovoje Amberlife pažadėjo pristatyti kelis visiškai negirdėtus kūrinius. „Gerbėjai jau atakuoja mano vadybininkus, klausinėdami kada pagaliau bus mano naujas albumas ir kada bus galima išgirsti naujausias dainas. Nenoriu ilgiau jų kankinti, šį sekmadienį NML laukite staigmenų,– šypsodamasis sakė Amberlife,- šiuo metu tikrai ruošiu nemažai naujienų, viena jų - „Coldplay“ projektas, kurio vieną dainą būtinai atliksiu ir NML metu“.

Dainininkas džiaugėsi, kad gerėja neseniai smarkiai apsideginusio rankas būgnininko sveikata, tad jis greitu metu turėtų vėl prisijungti prie grupės.

Kas - Amberlife ar Andrius - atsisveikins su NML, o kas pretenduos į dalį pusės milijono litų vertės prizinio fondo, paaiškės jau šio sekmadienio vakare.

Šaltinis
Nacionalinė Muzikos Lyga
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją