Deivis „Mėlynajame“ divizione užėmė antrąją vietą, o „Jonis“ - trečiąją. Po šio susitikimo kažkuriam dalyviui pasirodymai NML bus baigti. Dvikovos nugalėtojas toliau dalyvaus kovose dėl teisės patekti į superfinalą ir tapti NML čempionu.

Deivis, paklaustas kaip jaučiasi prieš lemiamą dvikovą sakė: „Dirbsim, kaip visada iš širdies ir nesvarbu, kaip viskas baigsis. Ruošiame premjerą, bandysim publiką nustebinti, stengsiuos, kiek jėgos leis,- ryžtingai, nors ir kamuojamas peršalimo, kalbėjo Deivis,- o „Jonis“ - varžovas rimtas, prognozuoti, kaip seksis, sunku.“

„Jonis“ bus nuogas!- linksmai išrėžė Pranciškus Trijonis, tačiau čia pat surimtėjo.- Jaučiame, tai bus paskutinė mūsų kova. Deivis - rimtas varžovas, bet bandysim kovot. Jis daugiau prie klasikos, tai ir mūsų Meškis (Algirdas Švilpys) sudainuos klasikos popuri, taip pat nepamiršime savo pačių populiariausių dainų“.

Teisę dalyvauti finalinėse atkrintamosiose varžybose taip pat išsikovojo Andrius Rimiškis, Vilija Matačiūnaitė, Amberlife ir Irena Starošaitė, tačiau tik trys iš jų dalinsis didįjį prizą. Kiekvienas dainininkų gerbėjų balsas bus lemiamas, tad nuo šio sekmadienio NML finalo sirgaliai turėtų būti itin aktyvūs.