Pradėti varžybas burtai lėmė I. Starošaitei. Skaiva jau buvo beprasižiojanti apie Irenos paruoštus siurprizus, tačiau dainininkė neleido nieko išduoti.

Komisaro padėjėja tik spėjo užsiminti apie būsimą Irenos neištikimybę Žvaguliui su net penkiais svetimais vyrais. Pirmoji kova. Irena, paslaptingai šypsodamasi, į sceną pakviečia pirmąjį šio vakaro vyrą - Česlovą Gabalį su kuriuo dainuoja seną Bryan Adams „Baby, when you‘re gone“ dainą lietuviškai „Ačiū, kad esi“.O štai „Delfinai“, įkvėpti Eurovizijos laimėtojų, savo pasirodymą pradeda, pasak Stano, roku ir atlieka Ryčio Cicino „Meilės laivą“.

Deja, Cicino „rokas“ „Delfinams“ nepadėjo. Jie ne tik pralaimėjo pirmąją kovą, bet ir prarado paskutinę galimybę patekti į šių metų NML finalą. 664:357 Irena Starošaitė užsidirba pirmąjį tašką. Antroji kova. Stano gerbėjams dovanoja savo naują dainą „Mylėt tave“, o Irena kviečiasi dar vieną vyrą. Šį kartą tai taip pat nėra Žvagulis, o, pasak Irenos, „labai geras dainininkas, draugas ir prodiuseris Martynas Puchovičius“. Jiedu atlieka dainą „Vienuma“.

Rezultatai dar labiau nuliūdina „Delfinus“ ir jų gerbėjus 708:366. Stano nepralinksmina net Skaivos klausimai apie meiles. Trečioji kova. Publika jau laukia dar vieno Irenos „vyro“. „Kviečiu savo seną meilę Simoną Donskovą!”- praneša ji. Dainą „ Tai - netiesa“ duetas baigia bučiniu. Stano ant scenos lipa liūdnokas, tačiau labai nuoširdžiai pristato savo dainą „Meilė - tai“.

Komisaras Algis šį kūrinį įvertina kaip „žiaurius botago kirčius susvetimėjusiai visuomenei“, tačiau niekas nebepadeda „Delfinams“ laimėti. 498:336 ir Irena pirmauja jau 3:0. „Neištikimybė vyrui - kartais į naudą“,- Komisaro padėjėja įvertina sėkmingus Irenos duetus su garsiais dainininkais. Ketvirtoji kova. „Priešpaskutinė mūsų daina NML‘e,“- pradeda ketvirtąją kovą Stano. „Saule, mano saule“ skamba išties graudžiai, tačiau studijoje esantys „Delfinų“ gerbėjai iš širdies pritaria Stano. Irena kviečia dar vieną savo „meilę“ ir vėl ne Žilviną Žvagulį. Padainavusi apie karštą, vieną naktį su Ramūnu Difartu, Irena vėl laimi 656:221. Penktoji kova. „Noriu pakviesti savo patį brangiausią vyrą,“- sako Irena, o ant scenos užlipa Komisaras. „Moki šitą dainą?“- klausia Irena. „Taip,“- patenkintas sako Algis, bet studijos laiptais jau lipa pats Žvagulis.

Šeima dainuoja bene romantiškiausią Lietuvos estrados aukso fondo kūrinį „Gintarai“. Stano atlieka paskutinę savo dainą NML.

„Tai pirmoji mano daina, kurią išmokau dainuoti pritardamas gitara,“- sako Stano ir dainuoja legendinius „Paukščius“.

Dar vienas romantiškasis „perlas“ priverčiantis meiliai bučiuotis Žvagulių šeimą. Varžybos baigiasi rezultatu 760:268, Irena, 5:0 laimėjusi prieš „Delfinus“, tampa savo diviziono lydere, kas jai bus labai paranku varžantis NML finale, tačiau jos dar laukia kova „Va bank“.

Rūlė su Vudžiu susibūrę į kompaniją „Špyga ir Pončkys“ bandys įveikti neįveikiamąją Ireną. Kova „Va bank“. Rūlės ir Vudžio naują projektą ir dainą „I baseiną“ Komisaras, pasiremdamas kai kuriais muzikos žinovais, įvardija kaip antimuziką, tačiau rezultatai rodo, kad duetas gerbėjų turi apsčiai. Irena visiems savo vyrams ir Stano dainuoja „Aš tave myliu“, o Žvagulis tuo metu šokdina Skaivą.

Galiausiai „aš tave myliu“ gauna padainuoti ir Komisaras, ką jis daro be galo nuoširdžiai ir dar šokdamas.

Kovos „Va bank“ rezultatas šį kartą jau nustebina ir pačią Ireną - 1148:811 ji vėl švenčia pergalę. Kartu džiaugiasi ir visi jos vyrai, ir net Vudis su Rūle. Ateinantį sekmadienį prasideda NML finalinės atkrentamosios varžybos. Visi šeši - Andrius, Vilija, „Jonis“, Amberlife, Deivis ir Irena Starošaitė - bandys prasibrauti iki didžiojo laimėjimų pyrago dalybų.

Varžybose taps lemiamas kiekvienas taškas, tad žiūrovai gali tikėtis žūtbūtinių kovų.