Jei „Inculto“ sugebėtų įveikti Amberlife 4:1, į finalines kovas patektų Alanas, o ne Amberlife. Tačiau, žinant, jog iki šiol Amberlife gerbėjai įnirtingai gynė savo mėgstamo muzikanto garbę, tikėtina itin intriguojanti kova.

Kadangi iš Amberlife muzikantų grupės pasitraukė klavišinikas, dainininkas NML žiūrovams žada daugiau roko dvasios: „Likom penkiese, bet tai nereiškia, kad muzikinė veikla sustos.

Priešingai, gerbėjai turės galimybę išgirsti kitokias dainų versijas. Bus daugiau roko,“ – sakė Amberlife. Dainininkas teigė, kad sekmadienį dar nepristatys savo naujų kūrinių: „Tačiau ruošiu grupės „Reamonn“ dainos „koverį“. Buvau jos koncerte Lietuvoje ir man labai patiko tai, ką ir kaip jie groja. Dabar tradiciškai kiekvienoje NML kovoje stengiuosi pristatyti „koverius“ tų grupių, kurios padėjo man formuotis kaip muzikantui,“ – sakė Amberlife.

„Jeigu jau mūsų surinkti taškai bus svarbūs nebe mums patiems, o Alanui arba Amberlife, tai laukiame pasiūlymų iš abiejų pusių,- juokėsi „Inculto“ muzikantai,- o iš tiesų, dabar jau mums nebereikia kovoti, tai grosime tai, kas mums patiems gražiausia, nes kartais net per koncertus turi taikytis prie auditorijos arba, pavyzdžiui, NML turi stengtis uždirbti taškų. Išgirsite tai, kas yra pati tikriausia ir mylimiausia „Inculto“ muzika.“

Kovoje „Va Bank“ varžybų laimėtojas susikaus su „Kelio į žvaigždes“ dalyve Donata.