R. Jasiulionis sako, kad „Žinių radijas“ jį suintrigavo dar tada, kai prieš 6 metus buvo anonsuojama televizinė šio radijo reklama, kurioje šmėkščiojo čečėnų laisvės kovotojai. „Šitokio kanalo įkūrimas tada buvo tik drąsi mintis, iššūkis, bet dabar jau sunku įsivaizduoti Lietuvos pilietinį, ekonominį, kultūrinį ir politikos gyvenimą be naujienų, diskusijų ir komentarų per „Žinių radiją“. Džiaugiuosi, galėdamas prisidėti prie šio radijo senbuvių – tikrų profesionalų“.

Pusę metų UAB „Žinių radijas“ vadovaujantis generalinis direktorius Vaidotas Žukas sako, kad R. Jasiulionis mokėsi scenos meno ir režisūros: „Jau 12 metų jis sukasi radijo ir televizijos struktūrose, kalba sodriu, įtaigiu balsu, beveik nedaro kirčio klaidų. Be to, jis aktyvus visuomenės stebėtojas, sąmoningas pilietis – šios radijo žurnalistui reikalingos savybės nulėmė jo įsijungimą į mūsų bendrovės veiklą“.

R. Jasiulionis iki šiol garsino įvairių televizijų filmus (TV3, LNK, BTV, 5 kanale), vaidino lietuviškuose serialuose „Gedimino 11“, „Sniego skonis“, sukūrė per TV3 rodytą filmą „Pietų Lietuvos partizanų kovos“, vedė laidas Lietuvos radijo trečiojoje programoje „Klasika“, taip pat bendradarbiauja radijo „Mažojoje studijoje“, vaidina spektakliuose Vilniaus „Lėlės“ teatre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją