Ir Alanas, ir Vilija yra stipriausi savo divizione, tiesa, Alanas, įveikęs Gintarę, Amberlife ir "Jonį" ir pralaimėjęs tik "Inculto", turi 13 taškų, o Vilija - 12. "Kelio į žvaigždes" favoritė paveldėjo itin prastą padėtį turnyrinėje lentelėje iš "Yvos", kuri visas savo kovas pralaimėjo.

Vilija iki šiol dalyvavo dvejose varžybose - su "Inculto" ir Gintare- ir abi jas laimėjo 5:0. Dėl to Alano laukia itin sudėtinga kova. Kiekvienas taškas paskutinėse šiems atlikėjams reguliariosiose varžybose bus be galo svarbus, nes lems, kuris gi taps diviziono lyderiu.

Be to, jiems ant kulnų lipa ir "Jonis", kuris, kaip ir Vilija turi 12 taškų ir dar vienas nesugrotas varžybas. 11 taškų ir galimybę padidinti šį skaičių dar vienose varžybose turi ir Amberlife. O į finalą pateks tik trys diviziono dalyviai, tad gerbėjams teks labai pasistengti dėl savo numylėtinių sėkmės.

Vilija žiūrovams šį sekmadienį ruošiasi padainuoti savo sukurtą, visiškai naują dainą. „Aišku, bus ir senesnių, dar iš „Kelio į žvaigždes“ laikų populiarių dainų. Alanas - labai stiprus konkurentas, bet, tikiuosi, su keleto svečių pagalba, atsilaikyti“,- sakė Vilija.

Alanas šį kartą NML scenoje pasirodys su kiek kitokia grupės sudėtimi: „Su manimi bus gitaristas, ir vietoj perkusijos - būgnai, žodžiu grosim rimtai,- linksmai nusiteikęs kalbėjo dainininkas,- o iš tiesų, kadangi šis sekmadienis bus prieš artėjančią Motinos dieną, norėsiu pasinaudoti proga ir pasveikinti mamas. Su manimi ant scenos bus daug mažųjų svečių, tikiuosi, tai sus smagus siurprizas visoms.“

Šaltinis
Nacionalinė Muzikos Lyga
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją