„Visi lietuviai yra pakvaišę dėl vasaros! Galvoju, kad laidos „Pakvaišę dėl grožio“ komanda gali padėti suvaldyti vasaros „karštinę“! Noriu vis daugiau kalbėti ne tik apie grožį, bet tiesiog su tais ir tiems, kurie dėl ko nors maloniai pakvaišę“, – sako laidos vedėja, komunikacijos agentūros „Comms on Duty“ vadovė Laura Dabulytė.

Laidos kūrėjai žiūrovams taip pat rengiasi papasakoti ne vieną vasaros pojūčių istoriją. Laidose –apie plaukų bei veido priežiūrą vasarą, savito stiliaus ir pozavimo apsivilkus maudymosi kostiumėlį gudrybės. Nebus pamiršta ir kone karščiausia sezono tema – vestuvės. Apie jas vasariško pokalbio metu užsiminė ir I. Stonkuvienė.

„Kol kas laukia labai daug darbų, o ir man pačiai gyvenime labai patinka viską daryti, kurti, ieškoti savu laiku. Mes su Vidu įvykių neskubiname, bet vestuvės tikrai bus. Tiesa, aš jau dabar vadinu jį savo vyru, savo gyvenimo meile. Mudu švenčiame kiekvieną dieną“, – apie santykius su sužadėtiniu dainininku Vidu Bareikiu pasakojo ji.

I. Stonkuvienė taip pat pažėrė patarimų moterims. Iniciatyvų kūrėja paskatino nebijoti vienos kitoms sakyti komplimentų.

„Jau penkerius metus iš eilės išdrįstu apsimauti maudymosi kostiumėlį ir eiti maudytis. Bet, kaip pastebiu iš asmeninės patirties ir kalbėdamasi su savo renginiuose sutiktomis moterimis, mes pačios dažnai kompleksuojame dėl išvaizdos ir tuo pat metu apžiūrinėjame, aptarinėjame kitas moteris. Nebijokite apsikabinti vienos kitų, sakyti komplimentus. Juk ir gražus kūnas reikalauja labai daug valios, pastangų, kantrybės“, – patarė ji ir pridūrė, kodėl komplimentų sau sakymas prieš veidrodį ne visuomet yra veiksmingas.

Laida „Pakvaišę dėl grožio“ rodoma jau antrąjį sezoną. Per šį laikotarpį L. Dabulytei teko kalbinti kelias dešimtis pašnekovų. Mintimis apie grožį bei savitu požiūriu į gyvenimą laidoje jau dalinosi dizainerė Agnė Kuzmickaitė, dainininkė Jurga Šeduikytė, socialinių tinklų žvaigždė Indrė Burlinskaitė, fotografas Gediminas Žilinskas, Laisvosios rinkos instituto vadovė Elena Leontjeva, dr. Darius Radzevičius ir daugelis kitų savo srities profesionalų.

„Pakvaišę dėl grožio“ – nauju laiku: kiekvieną pirmadienį, 20 val. per DELFI TV. Laidas galite stebėti ir „Youtube“ platformoje, „Pakvaišę dėl grožio“ kanale

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją