LNK laida „Nuo... Iki...“ su Deividu susitiko Kaune, ypatingoje vietoje, „Art deco“ muziejuje, kur galima pajusti ypatingą to laikmečio dvasią. Stilingi namai, nesvarbu, kad juose niekas negyvena, skirti tik apžiūrai, bet jaukumo juose netrūksta. Kaip netrūko ir Deivido namuose, nors, jis šypteli, tvarka juose buvo tikrai ne tokia, rašoma pranešime spaudai.

„Man pasisekė, jog iš kūdikių namų, būdamas vos šiek tiek daugiau nei pusantrų metų, aš atsidūriau didelėje šeimoje, – sako Deividas, – todėl, kai 10-ies paėmiau į rankas akordeoną, planų jį mesti neturėjau. 15 metų rimtai siekiau tapti profesionaliu muzikantu ir tikrai daug grojau, be to, tėvai mane visuomet mokė baigti tai, ką pradėjau, nesvarbu, kas bebūtų”.

Tėvais vaikinas vadina Jūratę ir Eugenijų Keraminus, kurie į netoli Utenos esantį Užpalių miestelį jį vos pusantrų metukų parsivežė į savo gausią šeimyną. Joje išaugo 28 vaikai kartu su 4 biologinėmis poros atžalomis. Deividas sako, kad augdamas jis visuomet buvo apsuptas brolių ir seserų ir, nepaisant įvairių jų gyvenimo aplinkybių, šeima puikiai sutarė.

Paklaustas apie biologinę mamą, Deividas nedaugžodžiauja, jis sako, kad jo gyvenime net ir nebuvo tokio etapo, kai staiga būtų sužinojęs, kad jį auginantys tėvai jo nepagimdė. Tas suvokimas augant atėjo palaipsniui. Kaip sako Deividas, biologinė mama pasveikindavo jį su gimtadieniu, pasiteiraudavo kaip sekasi, tačiau gilesnio ryšio su ja nebuvo.

Kokius karjeros planus šiandien kuria Deividas ir už ką jis labiausiai dėkoja jį užauginusiems tėvams, šį pirmadienio vakarą laidoje „Nuo... Iki...“, 20 val., per LNK.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją