Karolina jau visai netrukus kartu su kitais 9 jaunais ir charizmatiškais žmonėmis leisis į visą mėnesį truksiantį geriausią ir karščiausią vasaros nuotykį. Čia laukia ne tik daugybė pramogų ir iš komforto zonos lipti verčiančių užduočių, bet ir kova dėl pagrindinio piniginio prizo, rašoma pranešime spaudai.

Gimė ir augo Airijoje, tačiau širdis visuomet buvo Lietuvoje

Karolina gimė, augo ir mokėsi Airijoje, tačiau išvydę šią merginą, niekuomet to nepasakytumėte – ji idealiai kalba lietuviškai ir būtent šiai šaliai ji jaučia didžiausią meilę. Todėl sulaukusi tinkamo meto, Karolina iškart susipakavo daiktus ir nusprendė savo gyvenimą tęsti ten, kur jaučiasi geriausiai – Lietuvoje.

„Gyventi į Lietuvą persikėliau tik praėjusį birželį, tačiau to norėjau jau seniai. Tiesiog laukiau, kol Airijoje pagaliau baigsiu mokslus. Tai, kad taip norėjau gyventi Lietuvoje, dažnai nustebina ir mane pačią – juk gimiau ir augau Airijoje, ten mokiausi. Ši šalis man patiko, o ir gyvenimas svetur daug davė – turiu dvigubą pilietybę, tobulai moku angliškai. Tiesa, su kolegėmis kartais pasidžiaugiame, kad ir lietuviškai kalbu be jokio akcento“, – sakė Karolina.

Airijoje gimusi Karolina

Tačiau nors Airijai skiria gražiausius žodžius, mergina pripažįsta nuo mažens svajojusi apie Lietuvą – meilę šiai šaliai visą gyvenimą stengėsi įkvėpti ir Karolinos tėvai.

„Kad pamilčiau Lietuvą ir pasirinkčiau gyventi būtent čia, net ir gyvenant Airijoje tėtis mane visuomet skatino lankyti papildomą lietuvių mokyklą. Pati sau buvau pasakiusi, kad ir mano antra pusė bus tik lietuvis. Nors simpatijų turėjau ir Airijoje, į rimtesnes draugystes su airiais niekuomet nesileisdavau“, – pasakojo ji.

Vis dėlto airiams Karolina negaili pagyrų. Anot jos, tai – labai paprasti ir malonūs žmonės, kuriems Karolina iki pat šių dienų jaučia dėkingumą. O kai ką, ko išmoko gyvendama ten, ji dabar pritaiko ir savo kasdienybėje Lietuvoje.

„Airijoje žmonės net ir parduotuvėje užkalbina pardavėjas – ne tik pasisveikina, bet ir paklausia, kaip sekasi. Taip įpratau elgtis ir Lietuvoje. Tiesa, ne visuomet būnu suprasta. Bet matau, kad Lietuvoje keičiasi ir tai“, – pastebėjo ji.

Projekte nori atskleisti geriausias savo savybes

Karolina neslepia – apie tai, kad buvo atrinkta tapti šio realybės šou dalyve, jai kalbėti sunku iki šiol. Juk tai – svajonės išsipildymas!

„Vieną dieną, grįždama iš darbo namo, pamačiau anketą ir ėmiau svarstyti – gal vertėtų ją užpildyti? O taip pat mane labai skatino ir mama. Šį projektą žiūrėjau praėjusiais metais, o anksčiau žiūrėdavau ir „2 barus“ – prisimenu, kad jau tada galvojau, jog ir aš kada nors norėčiau tapti realybės šou dalyve. O dabar iki šiol negaliu patikėti, kad mano svajonė išsipildė. Tai ne tik privers mane išlipti iš komforto zonos, bet ir padės įsiterpti į lietuvišką gyvenimą, atskleis, kaip gyvenimas realybės šou vyksta iš tiesų“, – tikisi Karolina.

Projekte mergina žada neapsimetinėti ir nesivelti į intrigas. Priešingai – vietoje to Karolina nori atskleisti tokias savo savybes, kuriomis ir pati džiaugiasi labiausiai.

Airijoje gimusi Karolina

„Nuo 16 metų gyventi Airijoje likau viena – mano mama grįžo į Lietuvą, todėl viskas liko ant mano pečių. Todėl draugai sako, kad esu šeimyniška, ne pagal metus protinga ir savarankiška. Taip pat – jautri, darbšti ir atsakinga“, – atskleidė Karolina.

Ir nors šiandien Karolinai dar reikia laiko susigyventi su tuo, kad kiekvienas jos ir visų kitų dalyvių žingsnis bus sekamas net 24 valandas per parą, neabejotina, kad kameros ją pamils – merginos bruožai verčia iš koto!

Realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ – jau nuo birželio 5 d. pirmadieniais ir ketvirtadieniais, 20.30 val. per TV3 ir per Go3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją