„Muzikinis žanras yra „Telia“ išskirtinumas, nes manome, kad visuomenei yra įdomu susipažinti ne tik su didžiausiais šių dienų Lietuvos muzikos atlikėjais, bet ir su naujais, kylančiais talentais. Tai unikali galimybė pažinti ne tik jų dainas, bet ir juos kaip asmenybes. „Play Sound“ formatas yra tam labai tinkamas – mėgaujantis mėgstamo atlikėjo muzika tuo pačiu ir daugiau sužinome apie jį patį. Šioje koncertų serijoje jie pasidalina ir itin asmeniškomis istorijomis ir išgyvenimais“, – pranešime spaudai atskleidžia „Telia Play“ televizijos paslaugos vadovė Vitalija Kibildė.

Netrūks staigmenų ir atvirumo

Antram sezonui sugrįžtančių netradicinio muzikinio formato koncertų „Play Sound“ metu Lietuvos atlikėjai savo muziką pristato kamerinėje aplinkoje, o taip pat sulaukia ir netikėtų klausimų iš pasirodymus kartu su kitais žiūrovais stebinčių žinomų scenos ir pramogų pasaulio atstovų.

Pirmojoje sezono serijoje pasirodysianti atlikėja G. Vilkickytė atliks kūrinius iš savo debiutinio albumo „Vilko švelnumas“, pristatys klausytojams ir ne vieną staigmeną. Netikėtumai lauks ir jos pačios – dainininkę kalbins keliautojas, renginių organizatorius Marius Lucka, klausimą užduos ir atlikėjas Džiugas Širvys, su kuriuo G. Vilkickytė atliks klausytojų širdis apžavėjusį kūrinį „Pražys“.

„Tai, kad esu žvaigždė, supratau dirbdama padavėja Jungtinėse Amerikos Valstijose. Tiesiog supratau, kad aš turiu viduje tą dvasią, kuri šviečia, ir man nebūtina lipti į sceną, kad aš ta žvaigžde būčiau. Žinojau, kad kai aš būnu padavėja, būnu labai gera padavėja. Kai buvau auklė, aš žinojau, kad Onutė, kurią prižiūriu, tikrai vertina, kad esu jos auklė. Ir aš žinojau, kad turėdama šią savybę, aš ateisiu ir iki šitos scenos, nes jau tuo metu rašiau dainas“, – „Play Sound“ laidoje kalbės G. Vilkickytė.

Kas sieja Marijoną Mikutavičių, kavą ir dainą „Apžavai“?

Pirmoje sezono laidoje G. Vilkickytė sulauks ir klausimų apie savo įkvėpimą muzikai bei tai, kas neleidžia jai sustoti nei kūryboje, nei kasdienybėje.

„Man kaip muzikantei, mano profesijoje arčiausiai Dievo yra atlikėjas Kendrickas Lamaras. Aš labai jį mėgstu, neseniai buvau jo koncerte, tai tikrai buvo gyvenimo įvykis. Na, o žmogus, kuris vedė muzikos kelio link, asmenybė, į kurią vis atsigręždavau – Marijonas Mikutavičius. Kai vienuoliktoje klasėje nusprendžiau stoti į žurnalistiką, tai dariau iš didžios pagarbos ir susižavėjimo Marijonu, nes jis yra baigęs žurnalistiką, bet tuo pačiu yra muzikoje, veda laidas“, – sakys dainininkė.

Ji taip pat pasakos, kad kūryboje į priekį ją veda du iš pirmo žvilgsnio visiškai nesuderinami dalykai: pyktis ir utopinis tikslas sukurti tokią dainą, kuri klausytojui užpildytų visą vidinį meilės trūkumą.

„Na, o kasdienybėje mano „kuras“ kur kas žemiškesnis – labai mėgstu kavą. Taip pat rytus dažnai pradedu ir su Vaido Baumilos kūriniu „Apžavai“, – „Play Sound“ laidoje su šypsena pasakos G. Vilkickytė.

Koncertų serijos „Play Sound“ šį sezoną pasirodys tokie žinomi Lietuvos atlikėjai kaip Vaidas Baumila, Beatrich bei grupės „Bix“ ir „Jauti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją