„Na namuose jis mielas, tikrai geras vaikas mamai, mamą palepina. Toks kaip vaikystėj. Jis vaikystėj mums net sumuštinius tepdavo ryte atsikėlęs anksčiau“, – pasakojo Edita.

Rimkenzo mama Edita laidoje atviravo, kad sūnaus kovos kelio nepalaikė. Ji norėjo, kad Dovydas taptų menininku.

„Lenkiau, lavinau link menų, kad asmenybė kuo daugiau galėtų atsiskleisti.“, – teigė moteris. Ji pasakojo, kad Dovydas vaikystėje vaidino teatre, lankė muzikos mokyklą, dainavo net „Varpelio“ chore. Anot kovotojo mamos, vaikinui tikrai gerai sekėsi.

Dovydo mama Edita pati yra meno žmogus – dailininkė. Mama tikisi, kad sūnaus kovos – laikina gyvenimo stotelė.

„Man buvo toks šokas, kad jis nuėjo į tą boksą ir aš nuėjau į pirmas varžybas. Jis dar nemokantis boksuotis nuėjo į kovą, į ringą. Man visus raumenis skaudėjo po to. Aš galvojau na ne, mano vaikas čia nebus“, – atviravo E. Rimkienė.

Bet vaikystėje Rimkenzo ėjo savo kelio. Kovos menų Dovydas pradėjo mokytis, nes kiti vaikai šaipėsi iš jo šukuosenos – vaikiną vaikystėje puošė ilgi plaukai.

„Kažkaip visą laiką jaučiausi nepilnavertiškas, toks savimi nepasitikintis. Žiūrėdavau kitų kovas ir taip atrodydavo prieš milžiniškas arenas kovoja, raumeningi, vienas kitą tranko ir galvojau vau, čia yra tokia vyriškumo definicija“, – pasakojo Dovydas.

Kai išmoko kautis, Rimkenzo tapo tvirtesniu. Atsirado ir merginų dėmesio, o Dovydas pradėjo tas merginas vestis į mamos namus.

Dovydas Rimkus (Rimkenzo)

Dabar visa tai Dovydo mama atsimena su šypsena, tačiau pasakoja, kad už netinkamą elgesį moteris savo sūnų buvo net išvijusi iš namų.

„Jis buvo labai prisidirbęs. Buvo peržengęs savo visas ribas, kokias tik įmanoma, kas liečia elgesį tėvų namuose“, – laidoje „KK2“ atviravo ji.

Anot moters, Dovydas, į tėvų namus atsivedęs merginas, darydavo joms itin atviras fotosesijas. Toks elgesys vaikino mamai nebuvo priimtinas. „KK2“ laidoje Dovydas pasakojo, kad po tokių sūnaus kvailysčių mama netgi ėmėsi namų energetikos valymo.

„Dabar nieko nebevalau, bet anksčiau, po didelio konflikto, keiksmažodžių – aš namus apvalydavau. Tai labai gera praktika. Man keiksmažodžių nereikia“, – teigė Edita.

Nors sūnus Dovydas tikras neklaužada, tačiau Edita iš jo išmoko nebijoti. Jei ko nors labai nori – imi ir darai. Taip Edita tapo rytietiškų šokių šokėja.

„Tokį gerą atradau moterišką kolektyvą. Mes dalyvaujam ir šventėse, ir sužinau daug moteriškų paslapčių, nes vis tiek, tas rytietiškas šokis jis daug dalykų atveria: ir moteriškumą, ir judesį, moterys tiesiog prieš gimdymus turėtų ateiti ir išmokti kai kurių judesių, kad padėtų vaikeliui geriau ateiti ir pačioms nuo gimdymo skausmų. Kiekvienai moteriai rekomenduočiau“, – teigė kovotojo mama Edita.

Interviu Rimkenzo užbaigė šiltais žodžiais ir mamos apkabinimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją