„Pas juos į namus atvažiuodavau apie 8 val. ryto, išvažiuodavau apie 8 – 9 val. vakaro. Kai atvažiuodavau, matydavau jį telefone miegamajame, išvažiuojant – prie telefono svetainėje. Visa jo diena būdavo naršant telefonu“, – LNK laidoje „Bučiuoju, Rūta“ kalbėjo Izabelė.

Prieš kurį laiką Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“ apsilankęs Laurynas Suodaitis tikino, kad kone didžiausią įtaką jo ir Viktorijos santykiams darė jos mama. Pasak vyro, ji reguliavo ne tik asmeninį V. Siegel gyvenimą, bet ir dalijo patarimus apie verslą bei įgytą turtą. Tuo tarpu Viktorijos asistentė pasakojo, kad viskas buvo kiek kitaip.

„Viktorijos mama įsikišdavo tik tada, kai ji pati pasakydavo: „mama, aš nežinau, kaip elgtis“. Ji tikrai nesikišdavo, kaip Laurynas afišavo garsiajame interviu – kad mama kažką režisavo, kūrė planą. Tai nebuvo tam, kad pasipelnyti ar gauti kažkokios naudos, ar kad išspirtų Lauryną iš namų – tikrai ne. Viskas buvo daroma, kad dukra jaustųsi laiminga“, – kalbėjo laidos viešnia.

Izabelės teigimu, garsios poros namuose netrūko ir įžeidinėjimų, ir jie buvo nukreipti į V. Siegel pusę.

„Tų gražių akimirkų iš 24 valandų būdavo max 5 minutės ir tai, gal vieną kartą į savaitę. Realiai kasdien būdavo tam tikri konfliktai. Bet daugiausia – manipuliacijos į Viktorijos daržą iš Lauryno pusės. Pavyzdžiui, neseniai mes su Viktorija sugalvojome pasidaryti spintos reviziją ir išparduoti nenešiojamus drabužius. Viktorija persirenginėja, filmuoja, kad įkeltų į instagramą. Iš miegamojo pasigirsta Lauryno replika: „ką tu čia, kaip kekšė atrodai.“ Arba filmuojame nuo ryto iki vakaro – turim padaryti daug reklamų. Jis ateina į vonią ir sako: „kaip tu čia, kaip beždžionė atrodai. Kiek tu čia gali tuos savo storius filmuoti? Ką tu čia, durne, darai?“ Aš tai vadinu psichologiniu smurtu“, – tikino V. Siegel asistentė.

Pasisakė ir žinoma marketingo specialistė

LNK laidoje „Bučiuoju, Rūta“ marketingo specialistė Monika Ra atvirai teigė, kad vienas iš konflikto dalyvių nori gauti visus šeimoje uždirbtus pinigus.

„Jis žino, ką gaus ir nori pasiimti visą banką. Viskas yra suplanuota, surežisuota, nuo emocijų iki to, kas yra pasakyta“, – teigė Monika Ra.

Ji pasakojo, kad prieš kurį laiką, kai V. Siegel nebuvo tokia populiari, moteris buvo dar tik kylančios nuomonės formuotojos mokytoja.

„Pasakojau, kaip jai reikėtų šnekėti, kaip jai reikėtų suintriguoti publiką, ką padaryti tokio, jog jos peržiūros didėtų ir būtų sekamumas. Ją mokiau, kaip iš savo gyvenimo kurti serialą.

Yra ekspertiniai blogeriai, kurie perduoda savo žinias, savo turinį, kažko moko žmones ir yra šou blogeriai, tie, kurie iš to ir gyvena. Iš savo gyvenimo daro šou. Tai diktuoja liaudis. Atkreipkite dėmesį, kaip šiuo metu auga vieno žmogaus socialinis tinklas. Liaudis diktuoja šią madą, kad mums reikia dramų – kraujo, žaidimų, verksmų, gailesčio, visų įmanomų emocijų trigerių“, – toliau laidoje kalbėjo Monika Ra.

Anot jos, tai lemia, kad didesni blogeriai turi galvoti, ką jiems toliau daryti, kad būtų įdomūs, kad galėtų gauti didesnius kontraktus, pardavinėti.

„Turi daryti tai, ko reikia liaudžiai. Jis pateikia tai, ko iš jo tikimasi – dramas, skandalus“, – teigė Monika Ra.

Anot marketingo specialistės, V. Siegel prieš konfliktą viešai deklaravo, kad visas turtas yra bendras, ne tik jos, bet ir L. Suodaičio tik dėl vienos priežasties – pagarbos, šalia esančiam žmogui.

„<...> mano sesers pavyzdys. Atėjo pas ją vyras gyventi, ji vis sako: „Čia mūsų“, vis tik iš pagarbos šalia esančiam žmogui, lygiai taip pat, kaip ateina mergaitė gyventi pas vyrą <...>. Man tie pasisakymai vieši: „Čia mūsų“, pirma, reikėjo išvalyti tą juodą dėmę, kuri buvo su Bunkumi, faktas, kad dėl to. Antra, graži šeima, piešimas tokios emocijos uždirba didelius pinigus.

Pradėkime nuo elementariausių dalykų – reklamos, kurias užsako užsakovai, tai yra mažiausia dalis, ką tu galėtumei gauti. Viktorijos reklama kainuoja nuo 1500 eurų, tai yra labai daug. Dabar, tarkime, Lauryno reklama kainuotų 800–1000 eurų. Uždirbami didžiausi pinigai ne vien iš reklamos. Čia yra esmė, dėl ko žmonės pasiduoda manipuliacijai, jie nesuvokia, kokią galią turi socialiniai tinklai, jie nesuvokia, kokie pinigai ten yra“, – teigė Monika Ra.

Anot marketingo specialistės, L. Suodaitis dabar turi tiek pat sekėjų, kiek anksčiau turėjo V. Siegel, todėl uždirbtų 171 tūkst. per metus, tiesiog rodydamas turinį.

„Bet didžiausi pinigai yra uždirbami iš produkto, pavyzdžiui, jis eis į politinę reklamą, jis turės palaikymą, jam reikės mažiau investuoti į reklamas, toliau jo sekantis karjeros laiptas, kurį jis lips politikoje. Interviu jis minėjęs, kad eis į e-komerciją, neatmestina, kad susikurs eshopą ar dar kažką. Ką tai reiškia? Mes kiekvienas galime atsivežti prekių, kiek yra tokių eshopų iš kitų šalių, bet kai tu turi įmonę ir dar instagramą, kuriame yra aktyvūs žmonės, gali pasidaryti milijoną per metus“, – sakė Monika Ra.

Ji taip pat teigė, kad V. Siegel yra palaužta išdavystės, o visas melas, kurį ji rodė socialiniuose tinkluose, buvo tik dėl to, kad apgintų žmogų.

„Kaip aš matau šią situaciją – Viktorija yra jau per didelė blogerė, kad jai reikėtų tokio dėmesio, ji galėjo, kaip ir Laurynas pats pasisakęs yra, paverkti vieną vakarą į telefoną, kaip yra išmokyta, pasakyti, jog kitą dieną kažką papasakos ir jai užtekdavo, kad surinkti auditorijos dėmesį, pardavimus. Jai to buvo pakankamai. Lietuvos mastu ji toliau nebenueis.

Tai yra strategiškai sugalvotas jo planas, kaip prisitraukti ir susirinkti paskutinį šansą, kad ateityje turėti savo karjerą. Aš matau taip. Nes iš komunikacijos, ką jis daro, tai yra Viktorijos mokykla. Nuo kvėpavimo, iki: „Aš jums šiek tiek atskleisiu informacijos, paskui paduosiu toliau, dabar šito pasakyti negaliu, bet bus vėliau, bet žinokite, davė tirs valandas, o vat šitą įdomaus pasakysiu rytoj“. Tai yra tai, ką aš mokiau, kai dar buvo nepopuliari Viktorija, ji tai būtent darydavo – paverkdavo į kamerą, kaip ir jis pats sakė: „Ji ateidavo į kambarį, ji verkia į telefono ekraną, aš paklausiu kam, ji pasakydavo, kad daro tai dėl reitingų“. Jis visą informaciją rinko, kad ją dabar galėtų panaudoti. Kam? Kad jis turėtų irgi savo jėgą išnaudoti savo verslui. Kelintą dieną Viktorija prašo, kad jis ne tik šnekėtų, bet parodytų... Jis sako: „Aš į tokia nesąmones nesivelsiu ir dokumentų nerodysiu“, bet jam yra nesunku ateiti pas jus, duoti interviu, nueiti dar į trisdešimt interviu. Jis siekia žinomumo ir tuo pat pinigų“, – laidoje kalbėjo Monika Ra.

Laurynas Suodaitis tikino, kad vienintelė priemonė jam apsiginti yra viešumas

Išskirtinį interviu apie socialiniuose tinkluose tobulai puoselėtą santuoką, Viktorijos šeimos spaudimą ir savo paties žaibišką populiarumą davė ir Laurynas Suodaitis. Rūtos Mikelkevičiūtės paklaustas, ar viešai deklaruota meilė buvo suvaidinta, L. Suodaitis neslėpė: „Meilė yra labai subjektyvus dalykas. Kad ji buvo – taip, tada atsirado vaikas. Bet išsiskiria žmonių interesai į šeimą, atsiranda skirtingi pagrindai, kas tą šeimą laiko.“

Laurynas sako, kad didele priežastimi skyryboms ir konfliktui, kuris baigėsi jo apsilankymu policijos areštinėje, lėmė pavydas.

„Dabar viešumas yra vienintelė priemonė apginti save“, – pabrėžia Laurynas.

Anot jo, ir anksčiau pasigirsdavo gąsdinimų skyrybomis.

„Aš neturiu jokio intereso kažkam pakenkti, turiu interesą papasakoti žmonėms pusę metų gyventą gyvenimą ir kaip tai privedė iki to, kad buvau pavėžėtas iki areštinės“, – kalbėjo Laurynas Suodaitis.

„Normalu, kad šeimoje visko būdavo, ir pasipykimų visokių, bet kai po metų atsirado spaudimas vėl pasirašyti povedybinę sutartį ir taip, kad ji būtų naudinga vienai pusei. Galiu pasakyti, kad perdėtos kontrolės noras pas mus santykiuose visada buvo“, – pripažino Laurynas Suodaitis.

Paklaustas, ar dar mato galimybių susitaikyti, žinomas vyras atsakė: „Nemanau, kad kažkas mano žmonos požiūryje pasikeis, o gyventi taip, kaip gyvenome, aš nenoriu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)