Kaip teigia Ironvytas, dalyvavimas gaudynių realybės šou buvo viena iš įsimintiniausių patirčių jo gyvenime.

„Prieš sutikdamas dalyvauti ilgai nesvarsčiau, nes žinojau, kad tai bus geras nuotykis, ypač bėgant kartu su geru draugu Mariumi Repšiu. O filmavimo diena emociškai pranoko visus lūkesčius. Adrenalinas, azartas, baimė, kad pagaus, džiaugsmas, kad atsiplėšiame nuo persekiotojų – visi šie pojūčiai persipina ir net sunku visą patirtį apibūdinti žodžiais“, – pranešime spaudai emocijomis trykšta Ironvytas.

Bėgliai tikisi, kad visas šias persipynusias geras emocijas pavyks perteikti ir realybės šou žiūrovams. Juolab, kad bėgimas buvo labai permainingas ir iki pat pabaigos nebuvo aišku, kas nugalės. O ir realybės šou dalyvių pamėgta transporto priemonė – sraigtasparnis – nesuteikė tokio didelio pranašumo, kokio tikėjosi bėgliai.

Ironvytas ir M. Repšys sulaukė labai didelio žmonių palaikymo Kėdainiuose, kur aplink policijos komisariatą nuolat suko ratus norintieji padėti bėgliams. Visgi žaidimui persikėlus į kitus miestelius, ten gyventojai jau nebebuvo linkę taip greitai į savo automobilius įsileisti kalėjimo uniformas dėvinčius žinomus vyrus.

Dueto ieškojo antrą sezoną gaudytojų vaidmenyje esantys, tad visiškai užtikrintai tokioje rolėje jau besijaučiantys, alternatyvaus roko grupės „Jautì“ nariai: Džiugas Širvys, Nojus Zvicevičius, Pilypas Gruzdys, Matas Petrulis. Dar prieš pabėgimą gaudytojai ir bėgliai susilažina, kad gaudynių pralaimėtojams bus skirta užduotis. Šioje serijoje užduotis išties smagi – pralaimėjusiems vaikinams profesionalios visažistės atliko vakarinius makiažus, uždėjo perukus ir taip išsipuošę jie sėdėjo Vilniaus širdyje – Gedimino prospekte, gurkšnodami arbatą.

Ar patirtis padėjo sučiupti adrenalino apimtus M. Repšį ir Ironvytą? Visa tai žiūrovai galės išvysti „Telia Play“ platformoje jau ketvirtadienį, balandžio 27 dieną.

„Medžioklės sezonas“ – tai realybės šou, kurio metu žinomi Lietuvos žmonės, stengiasi pabėgti iš menamo kalėjimo ir išlikti laisvėje bent keturias valandas. Bėgliai neturi nei pinigų, nei savo telefonų, o bėgdami gali pasikliauti tik sutiktų žmonių pagalba.

Pirmieji į antrojo sezono kovą su gaudytojais stojo aktoriai Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas bei atlikėja Beatrich su būgnininke Gertrūda. Realybės šou savo jėgas taip pat išbandė lenktynininko Roko Baciuškos ir „TikTok“ žvaigždė Godos Kujavskytės (Goda Problema) duetas bei savo jėgas apjungę aktorius Arnoldas Eisimantas ir muzikos prodiuseris Leonas Somovas. Pabėgimo išmonę teko demonstruoti ir žinomai šalies sutuoktinių porai Daliai Belickaitei bei Edvinui Šeškui, nuomonės formuotojai Simonai Nainei su fotografu Luku Griciumi. Savo įgūdžius dar demonstruos atlikėjos Monique ir Nombeko Augustė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją