M. Stonkų dažniausiai matome humoristo rolėje – jis pasirodo komedijose, spektakliuose ir ne viename projekte. Visgi laidoje jis prakalbo apie kitokią komikų pusę, kuri kai kam gali pasirodyti ir ne tokia juokinga.

„Juokdariai pasako visą skaudžiausią tiesą ne tik apie kitus, bet ir apie save. Iš juokdarių lūpų skaudi tiesa skamba juokingai. Tai tas yra mūsų didžiausias ir džiaugsmas, ir prakeiksmas. Kai tu nori pasakyti, kas tau skauda, rūpi, parodyti pirštu į kažkokią problemą, skambi juokingai“, – laidoje kalbės humoristas.

Anot M. Stonkaus, juokauti tik tam, kad juokautų, jis nebenori. Kiekviename savo darbe jis stengiasi įžvelgti prasmę.

„Aš jaučiu, kad galiu nebejuokaut, bet kai juokauju, man svarbu žinoti, kodėl tai darau. Bandau atrasti santykį su savo medžiaga, kurią pasakoju, ir kuri nebūtų šiaip sau, kaip kitiems atrodo, ką mes ir darome“, – Delfi TV laidoje pasakos žinomas vyras.

Laidos vedėja Edita Mildažytė pasiteiravo ir apie kitą jo gyvenimo pusę – šeimą. Humoristas pasakos, kad vaikai būna tiek pas mamą, buvusią jo sutuoktinę Indrę Stonkuvienę, tiek pas jį, o šis šeimos modelis jam atrodo tinkamas.

„Visiems tėvams, kurie yra panašioje situacijoje kaip aš, tai tikrai neblogas šeimos modelis. Vaikai prie to pripranta ir turi pilnavertį laiką su abiem tėvais. Gali pasiilgti kito iš tėvų, bet tuo pačiu nepereit į didesnį ilgesį. Tokia nedidelė amplitudė“, – kalbės jis.

Jo šeimos dalimi tapo ir garsi aktorė, sužadėtinė Gelminė Glemžaitė, su kuria santykius stengiasi palaikyti santūriai. Visgi teatro scenoje, kaip pastebėjo laidų vedėja, kartais tenka apie santūrumą ir pamiršti.

„Kalbant apie tą konkretų bučinį spektaklyje „Gal nedarom tragedijos“, labai nesunku pereiti į jį ir užsivesti. Nes aš labai myliu savo Gelminę ir nežinau, man smagu. Tegul žiūri, kaip reikia ir tegul gaudo įkvėpimą.

Aktorė Aušra Štukytė po spektaklio parašė, kad už šį bučinį, kurį parodėme scenoje, ne vienas vyras ir ne viena moteris šįvakar bus labai dėkingi“, – laidoje atvirai prabils M. Stonkus.

Visą pokalbį su aktoriumi, humoristu, televizijos ir renginių vedėju Mantu Stonkumi žiūrėkite laidoje „Pas Editą“ penktadienį, 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)