Iš Rokiškio kilusi Simona LNK laidoje „KK2“ prisipažino, kad labai didžiuojasi savo išvaizda.

„Esu klasiškai, kaip lietuvė, pasitobulinusi krūtinę ir dar esu pasidariusi dantukus. Nežinau, ar tai skamba kaip plastinė operacija, bet vis tiek modifikacija. Ir esu pasidariusi vieną iš naujesnių ir nelabai Rytų Europoje populiarią operaciją – Brazilian butt lift. Tai yra užpakaliuko didinimas“, – laidoje juokėsi mergina.

Simonos sėdmenys beveik natūralūs, be jokio plastiko. Pasirodo, jie padidinti jos pačios riebalais.

„Aš jokių implantų į užpakalį nesidėjau, tai atgyvenęs reikalas, niekas taip nebedaro, taip nebesielgia, bet aš susileidau pati savo riebaliukus. Kaip sakant – recycling“, – sakė ji.

Laidoje buvo atskleista, kad į Simonos sėdmenis buvo suleista po 1 kg riebalų.

„Aš asmeniškai galiu pasakyti, kad visos operacijos, kuriose leidžiami riebalai, tie riebalai neprigija. Įleidai 100 proc., tau pasiliks nuo 60 iki 40 proc. Į tai reikia visą laiką atsižvelgti ir nu ką, nusifotkini Google'ei gražesnį užpakaliuką, pavyzdžiui, Kim Kardashian ar Jeniffer Lopez, nueini pas daktarą į konsultaciją ir sakai: „Žiūrėk, aš noriu šito, pas mane yra tiek riebalų, kad juos paskui ištrauktume ir perleistume“, – pasakojo mergina.

Iš Rokiškio kilusi Simona

Anksčiau Simonos tikslas nebuvo tapti išskirtinės išvaizdos panele. Mergina studijavo Amerikoje ir žaidė krepšinį.

„Na, žinoma, kaip tikra lietuvė žaidžiau krepšinį, mūsų antrąją religiją. Mano mama pati pabaigusi krepšinio trenerio studijas, visą gyvenimą užaugau sportiškoje aplinkoje, lankiau krepšinį ir pasitaikius progai gavau galimybę išvažiuoti už Atlanto į Ameriką, ten baigti vidurinę mokyklą, sportuoti“, – laidoje pasakojo Simona.

Po studijų Simona tapo netgi profesionalia krepšininke ir net žaidė Italijos lygoje. Tačiau svarbu nepamiršti, kad moterų krepšinyje pinigai labai maži.

„Žaidžiau Sainte Marine miestelyje, už jų vietinę komandą“, – atskleidė ji.

Laidos vedėjai pastebėjus, kad vyrai krepšininkai gyvena ir uždirba, kilo natūralus klausimas – o kaip yra su moterų krepšiniu?

„Žinoma, didžiausiose moterų lygose yra daug problemų, bet ten visai kiti pinigai, o ką jau kalbėti apie pirmas ir antras Europos lygas. Labai sunku“, – laidoje kalbėjo Simona.

Iš Rokiškio kilusi Simona

Todėl Simona metė krepšininkės karjerą ir grįžo į Ameriką. Mergina suprato, kad nori dirbti naktiniame klube, bet naktiniame klube daugiausiai uždirba geriausiai atrodančios merginos. Tada Simona ir pradėjo operacijų maratoną.

„Visą laiką buvau tokių didesnių, stambesnių kaulų mergina. Nebuvo taip, kad atrodžiau, kaip bulvių maišas. Bet kaip ir minėjau, aš dirbu specifiškuose naktiniuose klubuose. O jei noriu patekti į geresnį klubą, jei noriu kitų pinigų, geresnio gyvenimo, tu ten turi būti padaryta. Tavo kūnas, tavo forma, kaip atrodai, turi turėti specifinį įvaizdį“, – laidoje „KK2“ sakė ji.

Kūno formas pasidailinusi Simona iš karto pradėjo uždirbti.

„Tai yra klubai, kurie specifiškai tam sukurti. Į juos ateina žymūs žmonės, žvaigždės. Žinot, Amerikoje yra doleriai, tai tu stovi už baro, aplinkui dirba daug mergaičių, bet visos turim specifinę uniformą, už kurią susimokame. Aišku, uniforma yra provokuojanti – užpakaliukai, papukai matosi. Ir ateina žmonės su pinigais, kurie perkasi didelius butelius, tuos pinigus išsikeičia ir tiesiog mums po kojom mėto“, – sakė ji ir prisipažino, kad per dieną gali uždirbti ir 2 tūkst. dolerių.

Iš Rokiškio kilusi Simona

Simonos klientai pasiturintys ir garsūs Amerikos žmonės – „influenceriai“, reperiai, sportininkai.

„Čia, aišku, daugiau yra reperiai ir RnB. Edu dirbusi prie 2 Chainz reperio, Flo Rida, Fabolous, Bobby Valentino“, – atskleidė ji.

Merginos paklausus, ar ji vienintelė lietuvaitė, ši atsakė, kad labiausiai pastebėjo, kad yra vienintelė baltaodė.

„Iš tikrųjų visuose klubuose, kuriuose esu dirbusi, aš vienintelė baltaodė. Ir vienintelė europietė. Ir jei pasakai, kad lietuvė, rusė, tai jiems iš viso nusisuka protas, galvos ir jau garantuota darbo vieta“, – LNK laidoje juokėsi Simona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)