Moteris atskleidė ne tik savo kasdienybės užkulisius išsijungus kameroms, bet ir pagrindinius vaikų auklėjimo principus.

Ineta augina dvi dukras – viena iš jų yra jau suaugusi, o kita – mažylė. Anot moters, šeimoje yra labai svarbus vienas dalykas.

„Žinau vieną dalyką – reikia labai gerbti žmogų, su kuriuo tu gyveni. Nesvarbu, ar tai būtų vyras, moteris ar maža mergaitė. Į savo vaiką aš žiūriu labai pagarbiai. Dažnai žmonės sako, kad vaikai nieko nesupranta. Kažko nesuprasti, pavyzdžiui, dviejų mėnesių kūdikis, gal ir gali, tačiau jis jaučia daugiau negu mes“, – apie dukros auklėjimą atviravo I. Stasiulytė.

Žinoma aktorė taip pat atskleidė tiek namuose, tiek gyvenime turinti keletą jai labai patinkančių ritualų.

„Man labai patinka tvarkytis. Jei nėra harmonijos, žinau, kad nieko naujo į mano gyvenimą neateis. Namuose labai mėgstu ir smilkalų kvapą – jis labai švarina erdvę. Tokie ritualai man patinka. Taip pat stengiuosi gyventi pagal mėnulio kalendorių. Pažįstu labai nuostabių mokytojų astrologių, kurios rimtai tuo užsiima. Daug dalykų gyvenime darau pagal tam tikras datas, kurios mums gali padėti arba pakenkti“, – TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakojo moteris.

Jau kurį laiką prie daugybės savo talentų Ineta drąsiai galėtų paminėti ir dar vieną – tango. O apie tai, ko projektas „Tangomanai“ ją išmokė, ji papasakos ir laidos žiūrovams. Moteris neslėpė – visa ši patirtis ją be galo užgrūdino.

„Tokios avantiūros aš nesitikėjau. Jei į šį projektą važiuočiau dabar, su tokia patirtimi, kurią sukaupiau, kartu pasiimčiau savo gydytoją, kineziterapeutą, masažistą ir krūvą vaistų. Prieš projektą aš visiškai nesportavau ir 13 metų nuo paskutinio projekto nešokau, todėl mano raumenys buvo pakankamai atsipalaidavę. Tuomet, kai tris dienas iš eilės patyriau didelį fizinį krūvį, verkdavau net spaudžiant lifto mygtuką, nes jausdavau raumenis, esančius pirštuose. Tokiais atvejais atrodo, kad nebegali, kad čia yra tavo riba. Bet kitą dieną viskas persiverčia – kūnas fiziškai ir psichologiškai apsipranta“, – apie projekto metu patirtus sunkumus pasakojo I. Stasiulytė.

Jėgų judėti toliau nuolat įkvėpdavo ir gardus Argentinoje ragautas maistas. „Jei galvojame, kad Lietuvoje valgome labai skanius steikus, tai ne. Nuvažiavus į Argentiną, būtina paragauti ir įvertinti jų mėsos kokybę. Žinoma, Lietuvoje mes taip pat turime kokybiškos mėsos, bet pati Argentina yra pagarsėjusi, pavyzdžiui, asado kepsniais. Viskas, kas ten pagaminta iš mėsos, yra dieviško skonio“, – pagyrų negailėjo aktorė.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 9.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją