Kaip sako L. Gricius, prieš priimant nemažai fizinių ir protinių jėgų reikalaujantį iššūkį nebuvo jokių dvejonių, kad su pabėgimo iš kalėjimo bendrininke pavyks sugalvoti tik pačius geriausius sprendimus.

„Buvau užtikrintas, kad bus linksma ir produktyvi diena. Ir tikrai nebus jokių pykčių ar dar kažko, kas sutrukdytų būti produktyviems ir pabėgti nuo gaudytojų. Su Simona esame labai geri draugai, tad visose situacijose tik šypsojomės. Pramogas mes labai mėgstame, todėl ir sutikome dalyvauti tokiame projekte”, – pranešime spaudai sako L. Gricius.

Jam antrino ir S. Nainė, pasak kurios dalyvaujant laidoje su geriausiu draugu, negali kilti jokių klausimų ir nesusipratimų.

„Iš karto buvau įsitikinusi, kad netrūks ne tik daug azarto, iššūkių, bet ir juoko bei geros nuotaikos”, – sako ji.

Bėgliams didžiausią pranašumą suteikė tai, kad jie yra tikri socialinių tinklų profesionalai. Dar bėgimo išvakarėse jie paskelbė apie būsimą bėgimą ir S. Nainės gimtinėje sulaukė gausaus norinčių padėti būrio. Žmonės sukinėjo ratus aplink pabėgimo vietą, norėdami padėti bėgliams ir net patys planavo pabėgimą į jį įjungdami ir draugus bei kaimynus.

Nuomonės formuotoją ir fotografą gaudė jau antrą sezoną į gaudytojų vaidmenį įsikūniję, tad vis sunkiau pergudraujami alternatyvaus roko grupės „jautì“ nariai – Džiugas Širvys, Nojus Zvicevičius, Pilypas Gruzdys, Matas Petrulis.

Ar tvirta draugystė sugebėjo įveikti netikėtus iššūkius bei gaudytojų patirtį? Visa tai žiūrovai galės išvysti „Telia Play“ platformoje jau ketvirtadienį, balandžio 20 dieną.

„Medžioklės sezonas“ – tai realybės šou, kurio metu žinomi Lietuvos žmonės, stengiasi pabėgti iš menamo kalėjimo ir išlikti laisvėje bent keturias valandas. Bėgliai neturi nei pinigų, nei savo telefonų, o bėgdami gali pasikliauti tik sutiktų žmonių pagalba.

Dar prieš pabėgimą gaudytojai ir bėgliai susilažina, kad gaudynių pralaimėtojai turi įvykdyti smagią užduotį. Taip realybės šou praturtinamas dar daugiau juoko kupinų epizodų.

Pirmieji į antrojo sezono kovą su gaudytojais stojo aktoriai Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas bei atlikėja Beatrich su būgnininke Gertrūda. Vėliau realybės šou savo jėgas išsibandė Lenktynininko Roko Baciuškos ir „TikTok“ žvaigždė Godos Kujavskytės (Goda Problema) duetas bei savo jėgas apjungę aktorius Arnoldas Eisimantas ir muzikos prodiuseris Leonas Somovas. Pabėgimo išmonę teko demonstruoti ir žinomai šalies sutuoktinių porai Daliai Belickaitei bei Edvinui Šeškui. Savo įgūdžius dar demonstruos atlikėjos Monique ir Nombeko Augustė, aktorius Marius Repšys, atlikėjas IronVytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją