Nors Indrė itin griežta sau, vis tik vaikams ji negaili nieko. Nepaisant to, atžaloms ji yra sugalvojusi tam tikrą taškų sistemą, vėliau virstančią pinigais – ši idėja kilo atsigręžus į savo pačios paauglystę.

„Nuo 15 metų užsidirbu pati. Turėjau mesti pramoginius šokius, kad pradėčiau mokyti vaikus šokti. Gaudavau už pamoką 30 litų ir supratau, koks geras jausmas yra susimokėti pačiai, – kalbės moteris. – Kai perku vaikams žaislus, jie juos džiugina lygiai minutę. Tad jie renka taškus ir žino, kad reikės valgyti tai, kas nebūtinai patinka, ramiai nueiti miegoti, savo daiktus susitvarkyti. Ir kai nueina į parduotuvę ir pamato, kad jiems išeina tik maža knygutė ar lėlytė, nusprendžia taupyti dar. O kai įsigyja daiktą, jau džiaugiasi kiek įspūdingiau.“

Po skyrybų su vyru bei jųdviejų dviejų vaikų tėčiu Jogaila Morkūnu, Indrė vengė kalbėti santykių tema. Tiesa, žinoma moteris buvo užsiminusi, kad dėl santuokos iširimo kaltas trečias asmuo, tačiau daugiau apie tai nekalbėjo.

Tuo tarpu Editai Mildažytei pasiteiravus, ar nesigailinti, kad būtent Jogaila yra jųdviejų vaikų tėtis, moteris bus atvira.

„Aš savo gyvenime nieko nesigailiu. Atsukusi laiką nieko nekeisčiau, už viską esu dėkinga , – kalbės I. Kavaliauskaitė, tačiau šia tema nedaugžodžiaus. Laidos vedėjai priminus, kad skyrybų procese dalyvavo ir dar viena moteris, Indrė šyptels. – Aš viską prisimenu, nieko nepamirštu, bet to lagamino iš namų aš niekur nebesinešu.“

Gyvenimas, kurį I. Kavaliauskaitė rodo instagramo sekėjams – kone idealus. Dviejų vaikų mama dirba kelis darbus, randa laiko įspūdingiems pomėgiams, tolimoms kelionėms.

„Dabar labai populiaru pasakyti, kad visur rodome labai gražų gyvenimą, tai parodykime realybę. Ima rodyti ašaras, savo problemas, žaizdas, sulaužytas kojas – viską, kas nutiko blogo. Kai man atsitinka kokia nors problema, tai aš einu tą problemą spręsti, o ne tai filmuoti ir pasitarti su žmonėmis, – šypsosi pašnekovė. – Galvoju, kodėl žmonės mėgsta dalintis tais blogais dalykais? Mokslininkai teigia, kad negatyvi informacija pastebima 7 kartus dažniau ir greičiau, nei teigiama. Man atrodo, kad noras parodyti savo problemas – tai 7 kartus padidinti tikimybę gauti dėmesio.“

Visą pokalbį su laidų vedėja, nuomonės formuotoja Indre Kavaliauskaite žiūrėkite laidoje „Pas Editą“ penktadienį, 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)