Jau šį šeštadienį BTV projekte „Muzikinė kaukė“ mygtukas jai lėmė įkūnyti mamą Viktoriją Mauručaitę, rašoma pranešime spaudai. Žinoma moteris dėl to nė kiek nenustebo, o atvirkščiai, apsidžiaugė: „Matydama visus užkulisius, visus pasirodymus aš viską žinau iki smulkiausių detalių. Net kurioje vietoje ji publikai šaukia – „Op! Ei, visi kartu!“ Žinau tai sekundė į sekundę. Todėl labai džiaugiuosi šiuo įkūnijimu! Be to, mūsų vokalai labai panašūs, o tai irgi didelis pliusas ruošiantis pasirodymui.“

Įdomu tai, kad ruošdamasi šiam įkūnijimui Gabrielė Vasha bus apsirengusi originaliais Viktorijos Mauručaitės rūbais. Tiesa, juos rasti nebuvo lengva užduotis: „Kadangi jau jie seniai nenaudojami, tai teko pavargti, bet radau pas močiutę po lova. Vis dėlto, kadangi esu šiek tiek pilnesnė nei mama, teko juos truputėlį pataisyti. Bet drabužiai tikrai išskirtiniai. Deja, šokėjų rūbų nepavyko rasti“, – pasakoja ji.

Apie būsimą pasirodymą Gabrielė su mama nesikonsultavo ir patarimų neprašė. Ji nusprendė šią paslaptį laikyti iki pat šeštadienio vakaro ir padaryti siurprizą. Vis dėlto prisipažįsta, kad mamos reakcijos šiek tiek bijo.

„Aš galvoju, kad ji man duos velnių, nes mano mama yra perfekcionistė ir jai viską reikia daryti idealiai. Jinai neįsivaizduoja, nei kokius rūbus aš paėmiau, nei kaip ruošiausi. Todėl tikiuosi, kad pamačiusi nenusivils!“

Jau šį šeštadienį BTV žiūrovų laukia neeiliniai įkūnijimai ir išskirtiniai dešimties dalyvių pasirodymai. Maža to, vakaras pasibaigs viena didžiausių projekto kulminacijų, paaiškės, kurie keturi dalyviai pateko į „Muzikinės kaukės“ finalą, kuriame žiūrovai, atiduodami savo balsą už mylimiausią atlikėją, nuspręs, kas taps vienuoliktojo sezono nugalėtoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją