Jau po savaitės žiūrimiausio BTV projekto gerbėjai sužinos, kurie keturi dalyviai pateks į finalą, kuriame komisija nebedalins balų ir neturės jokios sprendimo galios. Tik televizijos žiūrovai nuspręs, kuris iš dalyvių taps vienuoliktojo „Muzikinės kaukės“ sezono nugalėtoju. Todėl nenuostabu, kad artėjant finišo tiesiajai visi dalyviai stengtis kaip įmanydami parodyti tai ką gali geriausiai.

Šį kartą Donatui Blankai mygtukas lėmė įkūnyti Igorį Kofą iš grupės „Lemon Joy“. Prieš lipdamas į sceną jis prisipažins, kad pirmasis koncertas, kuriame lankėsi, buvo būtent šio atlikėjo.

„Aš jus supainiočiau ir jeigu ateitų šis žmogus, ir sakytų, kad koncertuoja „Lemon Joy“, šimtu procentų patikėčiau! Iki balselio, iki natelės buvo tobulai!“ – po pasirodymo Donatą girs „Radiocentro“ laidų vedėja Livija Gradauskienė.

Tuo metu verslininkė, nuomonės formuotoja ir savo prekinio ženklo įkūrėja Simona Nainė atskleis, kad ruošdamasi įkūnytį garsiąją Shakirą paskatino kartu dainuoti net savo vyrą Joną Nainį.

Aktorius ir LNK serialo „Rimti reikalai“ žvaigždė Josifas Baliukevič savo pasirodymų nustebins Tadą Gryn: „Akivaizdžiai Josifas uždėjo tą paskutinį akcentą ir parodė, kam skyrė dainą“,- juoksis jis.

Dainininkė Aistė Pilvelytė visus privers išsižioti įkūnydama grupės „Nirvana“ lyderį Kurtą Cobainą. O po Marijos Grabštaitės pasaulio pop karalienės Beyonce pasirodymo Tadas Gryn nebetvers savame kailyje ir pakils nuo komisijos kėdės.

Dar vieną staigmeną paruoš ir Norbertas, tapdamas garsiaisiais „Kings of Leon“: „Žinai, dėl ko labiausiai sveikinu? Suviliojo ir paliko sėdėt Tomą! Aš nežinau, kaip tu dabar gyvensi“, – po ugningos dainos nesusilaikys ir laidos vedėjas, aktorius Simonas Storpirštis.

Vis dėlto laukiamiausiu vakaro pasirodymu taps grupės „Patruliai“ nario Algirdo Radzevičiaus įkūnyta Aistė Pilvelytė. Kodėl pati atlikėja sunkiai rinks žodžius, pamačiusi šį numerį, pamatysite jau šį šeštadienio vakarą, 19.30 val., tik per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)