Kaip sako D. Belickaitė, kalėjimo bėgliais, nepaisant visų išbandymų, būti ne taip ir baisu. Tuo momentu apima toks didelis azartas, kad ir pojūčiai tampa vien tik geri, rašoma pranešime spaudai.

„Anksčiau daug įspūdžių pasisemdavau krepšinyje, tad buvau labai išsiilgusi tokių veiklų, kurios sukeltų adrenaliną. Vos tik pradėjome bėgti, savo vyrui Edvinui iškart pasakiau, kad neatsimenu, kada taip gerai jaučiausi ir kada buvo apėmęs toks azartas. Mes nemėgstame pralaimėti ir man asmeniškai visada reikia pasiekti tikslą. O kadangi šiuo atveju tikslas buvo labai aiškus – būti nepagautiems, tai ir pagelbėjo”, – įspūdžiais dalijosi D. Belickaitė.

D. Belickaitė ir E. Šeškus savo apsukrumą bėgant nuo gaudytojų demonstravo Vilniaus mieste. Jie tapo pirmąja „Medžioklės sezone“ dalyvaujančia sutuoktinių pora, o tai tapo ir tikru išbandymu santykiams. Vis tik net ir sudėtingose situacijose pavykdavo sėkmingai rasti bendrą kalbą ir produktyvų sprendimą, o pagelbėdavo praktiškai kiekvienas sutiktas ir pagalbos paprašytas praeivis. Visi buvo tokie malonūs, jog problemos dingdavo akimirksniu.

„Vilniuje pasisekė susipažinti su tiek daug įdomių žmonių, jog atrodė kad net ir nuovargis lieka antrame plane”, – pasakoja D. Belickaitė.

Nuomonės formuotoją ir krepšininką gaudė jau patyrę realybės šou dalyviai, antrą sezoną į gaudytojų vaidmenį įsikūniję alternatyvaus roko grupės „Jautì“ nariai – Džiugas Širvys, Nojus Zvicevičius, Pilypas Gruzdys, Matas Petrulis.

Ar didelis D. Belickaitės ir E. Šeškaus sportinis azartas padėjo įveikti didelę gaudytojų patirtį? Kuriems pavyko priimti produktyvesnius sprendimus – bėgliams ar gaudytojams? Visa tai žiūrovai galės išvysti „Telia Play“ platformoje jau ketvirtadienį, balandžio 13 dieną.

„Medžioklės sezonas“ – tai realybės šou, kurio metu žinomi Lietuvos žmonės, stengiasi pabėgti iš menamo kalėjimo ir išlikti laisvėje bent keturias valandas. Bėgliai neturi nei pinigų, nei savo telefonų, o bėgdami gali pasikliauti tik sutiktų žmonių pagalba.

Dar prieš pabėgimą gaudytojai ir bėgliai susilažina, kad gaudynių pralaimėtojai turi įvykdyti smagią užduotį. Taip realybės šou praturtinamas dar daugiau juoko kupinų epizodų.

Pirmieji į antrojo sezono kovą su gaudytojais jau stojo aktoriai Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas bei atlikėja Beatrich su būgnininke Gertrūda. Vėliau realybės šou savo jėgas išsibandė Lenktynininko Roko Baciuškos ir „TikTok“ žvaigždė Godos Kujavskytės (Goda Problema) duetas bei savo jėgas apjungę aktorius Arnoldas Eisimantas ir muzikos prodiuseris Leonas Somovas. Pabėgimo išmonę dar demonstruos tokie žinomi Lietuvos žmonės kaip dainininkė Monique, aktorius Marius Repšys, atlikėjas IronVytas, atlikėja ir nuomonės formuotoja Simona Nainė bei fotografas Lukas Gricius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją