Violetos pirmagimei Elingai – jau 25-eri. Tuo tarpu jųdviejų bendrai atžalai Gabrielei – 14.

„Elinga jau pati sau, mažoji – irgi jau beveik pati sau, – juoksis puikiai pažįstama pramogų pasaulio pora. – Praėjome „ragų užaugimo“ etapą su Elinga, dabar viskas kartojasi. Visiškai antras dublis. Užsidarymas kambary, ausinės, negirdėjimas. Dabar mes Gabrielei nesame autoritetas, bet Elinga – autoritetas.“

Tiesa, vos pilnametystės sulaukusi V. Tarasovienės dukra Elinga nustebino ne tik mamą, bet ir Vilių – pasikeitė pavardę ir tapo Tarasovaite.

„Aš to net nežinojau, – kalbės V. Tarasovas. – Buvo gerklėj ir širdy toks gumulas. Panašiai buvo ir per mūsų vestuves, kai mes su Violeta atėjome į santuokų rūmus ir mes buvome neapkalbėję, kokia bus pavardė, kaip ką. Aš tiesiog nežinojau atsakymo. Mes visiškai to neaptarėme.“

„Aš tradicinių pažiūrų – moteris išteka ir pasiima vyro pavardę“, – tikins Violeta.

Pora laidoje pasakos, kad namuose to, kurio žodis paskutinis, nėra – jiedu išlaiko balansą ir nuolat vienas kitą papildo.

Atviraudami apie savo gyvenimą, darbus ir pomėgius Violeta ir Vilius išskirs kelis svarbiausius aspektus – šiuo metu jie ne tik koncertuoja, bet muzikos meno moko ir mažuosius, dirba pedagoginį darbą. Taip pat pora kartu aktyviai sportuoja bei neslepia didžiulės meilės gaminimui bei maistui.

„Mano mama, kai atvažiuoja pas mus į svečius, visada žavisi Viliumi, nes jis labai giria pagamintą maistą, mėgaujasi juo. Tuomet mama sako: „tėtis niekada taip nedarė“, – juoksis laidos „Pas Editą“ viešnia.

„Ne kokį meilės laiškelį ji iš manęs gauna, o kokį gerą receptą“, – apie neliūdną kasdienybę su Violeta pasakos garsus atlikėjas Vilius Tarasovas.

Violeta tęs: „Aš be mėsos galėčiau.“ Vilius: „Bet tu be bulkos negalėtum. Einam kur ir ji sako: oi, kaip ta bulka į mane žiūri... Va, kad taip ją su pienu…“ – smagiai kalbės Violeta ir Viliaus.

Laidą, kurioje Edita Mildažytė kalbins puikiai pažįstamą Violetos ir Viliaus Tarasovų porą, galėsite išvysti šį penktadienį, 20 val. per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)