Šį kartą dešimt talentingų dalyvių paruoš dar įspūdingesnius pasirodymus. Dar viena vakaro staigmena taps šių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Monika Linkytė, kuri užims vieną iš komisijos kėdžių, laikinai pavaduodama aktorę Tomą Vaškevičiūtę, rašoma pranešime spaudai.

Dainininkė Marija Grabštaitė taps Jungtinės Karalystės žvaigžde Jessie J.

„Mano draugės britės man neseniai siuntė video iš Jessie J koncerto, nes buvo jame. Dabar ir aš galėsiu pasakyti, kad taip pat buvau jos koncerte“, – po pasirodymo kalbės Monika Linkytė.

„Man visada smagu žiūrėti, kaip nuo pirmų žingsnių jau eini personaže ir nekantru pamatyti, kas iš tos eisenos išsivystys“, – po aktoriaus Josifo Baliukevič įkūnyto legendinio lietuvių atlikėjo Stasio Povilaičio pagyrų negailės Jeronimas Milius.

Didele staigmena šeštadienio vakarą taps atlikėjos Gabrielės Vashos tapimas Nele Paltiniene: „Pasistengsiu pabūti močiute. Sunku įsikūnyti į vyresnį žmogų ir padaryti jo balsą, nes vis tiek kalba patirtis“, – prieš pasirodymą kalbės ji.

„Aš pradėjau galvoti, kad Gabrielė yra tas žmogus, kuriam sekasi praėjusio šimtmečio atlikėjus daryti. Tikrai, ji puikiai pagavo Nelę!“ – gražių žodžių negailės aktorius Tadas Gryn.

Vis dėlto laukiamiausiais pasirodymais tampa skirtingos lyties įkūnijimai. Šį katą tokia užduotis teko ZIP FM radijo laidų vedėjui Žygimantui Gečui, kuris scenoje taps iš Žemaitijos kilusia atlikėja Austieja: „Vat kuo nesidžiaugiu, kad man žmonės šiandien sako, kad aš labai gerai atrodau“, – po jautrios dainos juokais sakys jis.

„Man tai yra didžiausias iššūkis!“ – prieš lipdamas į sceną neslėps Norbertas, kuriam teko užduotis įkūnyti Andrea Bocelli.

„Muzikinė kaukė“ – jau šį šeštadienio vakarą, 19.30 val., tik per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją