Kovotojas prisipažino, kad merginų dėmesio jam tikrai netrūksta, rašoma pranešime spaudai.

„Kai merginos skundžiasi, kad jas čiupinėja, tai aš taip pat jaučiuosi kur nors klube. Nusifotografuoju su kokia nors mergina, nes negaila, ir jaučiu, jau už kaklo tempia, niurko. Sako, pasek mane „Instagrame“, užeinu į profilį, žiūriu, ką tik šviežiai ištekėjusi“.

Pasak Rimkenzo, jį slegia tas jausmas, kai gauna viską, ką nori. „Per daug malonumų sekina. Ilgalaikis tikslo siekimas yra daug malonesnis nei lėkimas“, – aiškino kovotojas.

Į pasimatymą su Rimkenzo „Renkuosi tave“ studijoje atvyko dvi dalyvės – 30 metų grožio meistrė ir savanorė Andželika bei 27-erių Karolina, dirbanti klientų aptarnavimo sferoje. Tačiau tai, kad merginos vyresnės, vaikino nenuvylė. „Čia tik ant paso numeriukai“, – paaiškino.

Tačiau aklo pasimatymo metu Rimkenzo slėpė, kad yra profesionalus kovotojas. „Turiu paskyrą „OnlyFans“ platformoje, „Tik Tokus“ darau kaip kiekvienas normalus vyras, „Instagramo“ puslapį turiu – išvardinau viską, kuo didžiuojuosi ir, tai, kas mane daro vyrišką“, – su merginomis flirtavo profesionalus kovotojas.

Tačiau Rimkenzo buvo labai įdomu, kaip merginos reaguotų, jeigu jų antra pusė gyventų iš erotinių vaizdelių talpinimo suaugusiųjų platformoje ir davė suprasti, kad intymių nuotraukų siuntimas jam nėra svetimas.


„Mes visi esame Dievo kūriniai. Negi nenusiųstum savo intymios nuotraukos antrajai pusei, jeigu jai panikos ataka? Negi leistum jam numirti? – provokavo Rimkenzo. – O aš esu atversta knyga, aš dalinuosi savo gyvenimu, net filmavau, kaip mane išmeta iš namų“.

Merginų paklaustas, ar turėjo meilės nuotykių per atostogas, Rimkenzo aiškino: „Nuvarai į Turkiją ir tau siūlo baklavos... Juk nemandagu atsisakyti, tai rodo nepagarbą“.

Vienu nemaloniausių įvykių su merginomis Rimkenzo įvardijo situaciją, kai panelė jam priekaištavo, kad jis skolinosi iš jos 20 eurų pas ją nuvykti ir gėdino, kad jis, sportininkas, neturi pinigų.

„Todėl atidariau savo e-parduotuvę ir turiu svajonę pardavimuose aplenkt Viktoriją Siegel“, – paaiškino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją