Įpusėjus projektui ruošdami pasirodymus dalyviai neskaičiuoja nei savo darbo valandų, nei išlieto prakaito lašų, rašoma pranešime spaudai.

„Jeigu atvirai, tai aš pasakysiu, kad šitas projektas mane daužo jau! Aišku, gerąja prasme, bet aš realiai kartais nesuprantu, kai atrodo, kad šitas pasirodymas pasiseks geriau, pasiseka blogiau, kai atrodo, kad pasiseks blogiau, pasiseka geriau. Viskas vartosi aukštyn kojom! Aš jaučiuosi, kaip patekus į tą tokią bangą, tada sekančią bangą, mane varto aukštyn kojom ir nebežinau, čia kas vyksta!“ – užkulisiuose savo patirtimi dalinosi Milda MAIMO, kuriai šią savaitę teks įkūnyti 2018-ųjų metų Lietuvos atstovę Eurovizijoje Ievą Zasimauskaitę.

Nelengva užduotis teko ir atlikėjai Marijai Grabštaitei, ji „Muzikinės kaukės“ scenoje taps Ironvytu. Vis dėlto po netikėto pasirodymo ją sveikins laidos vedėjai ir komisija: „Labai sunku dabar kalbėti. Tikrai nuostabus pasirodymas!“ – šypsodamasis sakys aktorius Tadas Gryn.

Nuostabos neslėps ir laidų vedėja Livija Gradauskienė: „Aišku, efektas, kai graži mergina virsta tobulai panašiu Ironvytu, aš nesuprantu kas čia darosi?!“

Šeštadienio vakarą laidos gerbėjų laukia ne viena staigmena – atlikėja Gabrielė Vasha taps legendiniu Freddie Mercury, o verslininkė ir nuomonės formuotoja Simona Nainė įkūnys grupės „The Roop“ lyderį Vaidotą Valiukevičių.

Simona Nainė /Foto: Svetlana Bolnienė

„Simona, kokia tu talentinga!“ – vos pasibaigus pasirodymui emocingai kalbės laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė.

„Jonas sakė, kad nori tai atmatyti“, – apie vyro reakciją šmaikščiai atsakė Simona.

„Nieko Jonas nesupranta! Jonai, eik miegot! Simute, tu esi fantastiška!“ – pagyras žarstė Livija.

Radijo laidų vedėjas Žygimantas Gečas nepaliks abejingų tapdamas scenos dievaičiu Michaelu Jacksonu.

Vis dėlto labiausiai komisija laukė Norberto pasirodymo, kuris įkūnijo Indijos pop muzikos pradininką Dalerį Mehndi. Ar pavyks jam pateisinti komisijos lūkesčius pamatysime jau šį šeštadienio vakarą, 19.30 val., per BTV.

Laidos akimirkos ir užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją