Paklausta, kaip mylimasis reagavo į žinią, kad ji dalyvauja žiūrimiausiame BTV projekte „Muzikinė kaukė“, Gabrielė sako: „Jis yra tas žmogus, kuris mane visada palaiko, kad ir ką bedaryčiau. O kai sužinojo, kad būsiu šiame sezone, džiaugėsi taip pat kaip aš, nes puikiai žinojo, kad tai yra labai didžiulė mano svajonė. Prisipažinsiu, kartais paskęstu savo mintyse ir mėgstu patingėti. Todėl jis man paspardo į užpakalį ir sako – tu eik, užsidaryk, padaryk, ką tau reikia, ir tada galėsim leisti laiką kartu! Labai gerai, kai toks žmogus šalia!“

Tik artimiausi Gabrielės žmonės žino, kad ne vienerius metus stebėdama šį įsikūnijimų šou ji svajojo pati tapti dalyve. Vis dėlto lemtingos dienos teko palaukti.

„Tai man buvo gimtadienio dovana, nes aš sulaukiau projekto režisierės skambučio iš karto po gimtadienio ir mano pirmi žodžiai buvo – pagaliau! Tikrai negalvojau ir nieko nesvarsčiau, nes labai norėjau išbandyti savo jėgas šioje scenoje“, – džiaugiasi ji.

Kas stebi Gabrielės gyvenimą, puikiai žino jos stiprų ryšį su mama Viktorija Mauručaite. Todėl nenuostabu, kad išgirdusi šį pasiūlymą ji tuoj pat suskubo pasidalinti žinia su mama: „Kartais sako, kad nėra gerai su tėvais palaikyti draugiškus santykius, nes nelieka pagarbos, bet aš kaip tik džiaugiuosi, kad mes su mama esam labiau draugės, o ne mama ir dukra. Aš visada, kad ir kas benutiktų gyvenime, iš karto skambinu mamai, nes tai yra vienintelis žmogus, kuriuo galima pasitikėti besąlygiškai ir, kuris visada nuoširdžiai džiaugsis už mane.“

Gabrielė Vasha neslepia, kad ruošdamasi kiekvienam pasirodymui stengiasi viską daryti santūriai ir nepersidirbti, kad neperdegtų. Be to, įkūnydama kiekvieną atlikėją ji nesitaria nei su mama, nei su mylimuoju.

„Nemėgstu savęs išdalinti ir išbarstyti. Viską išgyvenu savyje, nors tai gal ir nėra pati geriausia savybė. bet manau, kad tas sprogimas didžiausias turi įvykti scenoje“, – sako ji.

Šį šeštadienį „Muzikinės kaukės“ mygtukas jai lėmė įkūnyti garsią švedų roko grupę „Europe“.

„Gavau kietą riešutėlį. Visų pirma, tai bus pirmas kartas, kai teks pakeisti lytį. Antra, prisipažinsiu, labai sunku įsikūnyti į šios grupės vokalistą ir nemanau, kad iš viso yra žmogus galintis tai padaryti visu šimtu procentų, gal nebent Jeronimui Miliui pavyktų! Bet, pažadu, labai stengsiuosi, o gerai ar blogai įvertins, viską priimsiu kaip dar vieną pamoką“, – pasakoja Gabrielė.

Gabrielė-Vasha – Džordana „Nemylėjau Tavęs“:

Dar daugiau įspūdingų dalyvių transformacijų jau šį šeštadienį, „Muzikinėje kaukėje“, 19.30 val., tik per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)