Diskutuodamas su broliais Lavrinovičiais ir kitais vakaro svečiais, Giedrius Savickas sakė esąs įsitikinęs, kad humoro jausmas santykiuose bene pagrindinis dalykas bei atskleidė kas, jo manymu, yra svarbiausia, rašoma pranešime spaudai.

„Mokėti prajuokinti savo moterį yra pats svarbiausias dalykas. Nes jeigu moteris nebesijuokia iš savo vyro, viskas, skyrybos. Ne kartą esu sakęs, galiu ir dar kartą pakartoti. Įsivaizduokite, jeigu sėdite baliuje, o tavo moteris labai juokiasi iš kito, o kai tu pabandai juokauti, ji sako, gal tu nebejuokauk. Tai yra viskas. O paskui jeigu kartu važiuoji automobilyje ir ji nenustoja kartoti, kad, oi, kaip gerai praleidau vakarą ir tiek iš to žmogaus prisijuokiau, čia yra didžiausias praradimas“, – šypsojosi laidos vedėjas G. Savickas.

Laidoje svečiavosi keturi naujojo serialo „Man reikia meilės“ aktoriai – Kristina Radžiukynaitė, Aidas Barkauskas, Gabija Staniulytė bei Arnas Ašmonas, kurie pasidalino ne tik filmavimų užkulisiais, bet ir daug kalbėjo su serialo pavadinimu susijusia tema – meile.

„Pagarba, pasitikėjimas, saugumas, jausmas, kai jautiesi laisvai prie kito žmogaus“, – paklausti, kas jiems yra meilė, vienas kitą pildė serialo „Man reikia meilės“ aktoriai.

„Sutikčiau, kad svarbu prie žmogaus jaustis laisvai, būti visiškai savimi. Tada nereikia stengtis apsimetinėti, būti kažkuo kitu, kad tu patiktum, įtiktum. Meilė, kai kiekvienas tavo trūkumas kažkam yra privalumas“, – kalbės Giedrius Savickas.

Šį trečiadienio vakarą, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją