Laidoje „Pas Editą“ M. Pilibaitytė pirmiausia atvirai pasakos apie savo vaikystę, kuri nebuvo lengva.

„Užaugau Skuodo rajone, mažame kaimelyje, šalia Apuolės piliakalnio. Vaikystę praleidau ant Apuolės piliakalnio svajodama apie savo ateitį, kad visa Lietuva dainuos mano dainas“, – laidoje kalbės žinoma atlikėja.

Jos vaikystė nebuvo iš paprastųjų: „Užaugau problemiškoje šeimoje, mačiau, kai tėvas leidžia sau pasilinksminti. Mama sunkiai su tuo taikstėsi, ji nevartojo alkoholio, todėl dviem nesuderinamiems žmonėms teko gyveno po vienu stogu. Nebuvau graži mergaitė, man būdavo skaudu, kai mokyklos diskotekoje berniukai kviesdavo kitas mergaites šokti, o manęs ne. Mes su pusseserė visada šokdavome dviese.“

Kad patvirtintų savo teiginį, atlikėja pridurs: „Aš turėjau ilgus vešlius plaukus ir galvodavau, kad jie man trukdo, lygiai taip pat putlios lūpos. Aš viską slėpdavau, nes mačiau, kad kitos mergaitės buvo mano priešingybės.“

Populiari moteris – ne tik dainininkė, bet ir jauna mama. Sūnų Matą auginanti moteris E. Mildažytei prisipažins, kad tapti mama tokiame jauname amžiuje nebuvo lengva.

„Kai gimė vaikas, buvau vos septyniolikos, pusę metų gyvenau pas tėvus, nes mano vyras dirbo ir gyveno Vilniuje, grįždavo tik savaitgaliais. Po to persikėliau į Vilnių, pradėjome gyventi kartu ir prasidėjo bėdos“, – apie jaunos šeimos problemas pasakos žinoma moteris.

Atlikėja atviraus, kad po skyrybų jos karjerai kylant į viršų, susidūrė su netikėtu buvusio vyro artimųjų pasipriešinimu siekiant auginti savo vaiką.

„Aš buvau sulaukusi iš vyro šeimos tokio skambučio su grasinimais, kad sužlugdys mano karjerą. Na ir stengėsi žmogus, tikrai stengėsi“, – pasakos moteris.

M. Pilibaitytė pridurs, kad šioje laidoje ji pirmąkart viešai prisipažįsta, kokius sprendimus teko priimti norint auginti sūnų.

„Savo vaiką tekto iš anytos vogti ir aš tai padariau“, – atskleis dainų atlikėja.

Laidoje „Pas Editą“ žinoma moteris kalbės ne tik apie karjerą, nepavykusį verslą, santykius su vyrais, bet ir savo požiūrį į socialinius tinklus.

„Aš turiu nemažai sekėjų, bet esmė tame, kad dalintis savo gyvenimu yra neprotinga. Aš nesakau, kad yra blogai verkti į kamerą, bet ar verta? Ne visi tave užjaus, bus tokių, kurie ir pasišaipys“, – sakys ji.

Visas interviu su Mia – jau šį penktadienį, 20 val., laidoje „Pas Editą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją