Atlikėjas Donatas Montvydas savo koncertais formuoja naujus standartus, kurie viršija ne tik gerbėjų, bet ir meno srities profesionalų lūkesčius. Dainininkas pasakoja, kad nauji iššūkiai jį brandina kaip kūrėją, todėl šį kartą yra pasiruošęs visą savo energiją skirti „360“ konceptui įgyvendinti, rašoma pranešime spaudai.

„Jaučiuosi peržengęs daugybę ribų ir mūsų įprastą šalies mastelį, nes kiekvienas koncertas reikalauja vis didesnių investicijų, siekiant maksimaliai išpildyti visus kūrybinius sprendimus. Tai yra dėl to, kad aš nemėgstu įsitverti į saugumą, man atrodo, kad visada plaukiu prieš srovę ir tveriuosi iššūkių. O šis „360“ susitikimas su žiūrovu bus vienas iš jų“, – komentuoja D. Montvydas.

Kiekvieną kartą atlikėjas nustebina vis didesniu bei itin kokybišku šou Lietuvos scenoje, kurie prilygsta pasauliniams turams: „Dažnai po koncertų žmonės dalindami komplimentus pamini, kad jų akimis šou prilygsta pasaulinių atlikėjų pasirodymams. Aš tikiu, kad mes verti didesnės scenos ir tokie žodžiai iš klausytojų lūpų priverčia dar labiau didžiuotis tuo, ką darome“, – teigia D. Montvydas.

Šį kartą Žalgirio arenos scena transformuosis į visai kitą, dar intymesnę erdvę – scena bus įrengta arenos viduryje ir apsupta minios iš visų pusių. Neįprastas techninis sprendimas su įspūdinga projekcija atlikėjui leis būti arčiau savo klausytojų ir sukurs dar didesnį bendrumo jausmą.

„Man užmegztas kontaktas su žiūrovu yra kertinis taškas koncerte. Komunikacija su žiūrovu vyks „360“ kampu. Tai iššūkis kiekvienam kūrėjui – išjausti ir pasidalinti energija su publika, kuri tave apglėbia iš visų pusių. Po „2057“ pasirodymo norėjau kažką kardinaliai pakeisti. Matyt taip jau sutapo, kad viena iš mano svajonių buvo įgyvendinti koncertą „360”, kai scena yra arenos viduryje. Nemeluosiu, kad jaučiu jaudulį, bet tikiu, kad aš jau pribrendau tai įgyvendinti. Lietuvos scenoje šis reiškinys retas, todėl tikiu, kad su gerbėjais kartu sukursime visiškai unikalią patirtį. Man svarbu, kad klausytojas būtų pakylėtas virš muzikos“, – pasakoja dainininkas.

Šio koncepto įgyvendinimui bus pasitelkta ištikima profesionalų komanda – net 104 savo srities ekspertai, kurie padės įgyvendinti visus sudėtingus režisūrinius, vizualinius ir scenografijos sprendimus. Visgi, atlikėjas atvirauja, kad laiko plėsti kūrybines idėjas dar yra ir pasaulio resursai neišsemiami, tad šiais metais akys dar labiau krypsta į užsienio platybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją