Laidos vedėjui Andriui Žiurauskui pasiteiravus, kiek repeticijų per dieną turėjo šokių projekto dalyviai, S. Burbaitė neslėps – krūvis išties buvo milžiniškas, rašoma pranešime spaudai.

„Repeticijų būdavo daug, o tiksliau – viena ilga, trunkanti apie 12-13 valandų“, – daug ištvermės reikalaujančius iššūkius atskleis ji.

O štai Dovydui Argentina didžiulį įspūdį paliko ne tik dėl tango, bet ir dėl… maisto! Neseniai 20 kilogramų atsikratęs vyras pasakos: „Žinojau, kur važiuoju, ir ten galėjau valgyti, bet iki to laiko kilogramus reikėjo numesti (juokiasi). Galiu pasakyti atvirai – niekur nėra skanesnio maisto, negu Argentinoje. Kepsniai ten – patys skaniausi.“

Net ir pradėjus žaidimą, komandos nuo tango nenutols – Simona neslėps besitikinti nors kartą šį vakarą sulaukti klausimo būtent apie šį šokį. Ar jos norams bus lemta išsipildyti?

Kaip įprastai, žaidimo žiūrovai išgis ir ne vieną linksmą istoriją. Štai Mantas Katleris atskleis, kada paskutinį kartą važiavo viešuoju transportu – visus nustebins faktas, kad jis netgi atsimena datą.

„2013 metais. Žinau tai tiksliai, nes gavau baudą ir daugiau nebevažiavau. Tą kartą važiavau į treniruotę be bilietėlio, nes buvo tik dvi stotelės…“ – pasakos M. Katleris, o meluoja jis ar sako tiesą, žiūrovai turės nuspręsti patys.

O štai klausimų temą „Savivaldos rinkimai“ pamatęs M. Mikutavičius atskleis, kiek kartų buvo kviestas į įvairiausių partijų sąrašus.

„Kartą man netgi pasakė, kad padarys iš manęs europarlamentarą!“ – juokaus M. Mikutavičius.

Laidoje paaiškės ir kita naujiena. Ištikimiausi žaidimo fanai jau seniai žino, kad kapitonas M. Katleris yra neabejingas kosmoso temai – būtent su tuo susieti klausimai jam visuomet būdavo patys įdomiausi. Tačiau pastaruoju metu Mantas nuo to nutolo…

„Paskutiniu metu Mantas yra pasiskelbęs, kad kosmosas jam – antroji tema. Dabar jo arkliukas yra viduramžiai“, – sakys A. Žiurauskas, o kaip Mantui pavyks atsakyti į su šiuo laikotarpiu susietą klausimą, paaiškės laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją