„Kuomet sportinę karjerą pakeitė verslas ir atsirado kita užklasinė veikla, pastebėjau, kad savijauta pasidarė nekokia. Kad jausčiausi gerai, aš turiu būtinai sportuoti, o susitvarkius ir mitybos įpročius, atsiranda energijos. Tuomet darbai einasi kaip iš pypkės“, – apie savijautą pranešime spaudai pasakojo R. Vyšniauskas.

Kaip rašoma pranešime spaudai, Ramūnas gyvena laikydamasis sporto bei mitybos principų, tačiau neseniai žinomas vyras nusprendė, jog gali ir kitiems padėti keisti gyvenseną – Ramūnas ėmė administruoti programėlę, kurios dėka žmonės gali tobulinti savo kūno formas.

Tokios programėlės veikimo principas labai paprastas – pradžioje žmogus įkelia savo figūros nuotrauką. Tuomet ekspertai kasdien žmogui siunčia mitybos planus bei fizinės veiklos instrukcijas. Po mėnesio žmogus programėlėje vėl patalpina savo nuotrauką, kurioje jau galima pastebėti ryškius pokyčius.

„Žmonės programėlę išbando, o po to mėnesio atsiunčia krūvas laiškų, kuriuose dėkoja, pasakoja kaip pasikeitė jų gyvenimas. Per mėnesį tu gali pakeisti savo mitybos, sporto įpročius. Kadangi žmonės nori ir toliau gerai jaustis, maitintis, todėl pradeda tuo dar labiau domėtis“, – pasakojo Ramūnas.

Nors visą gyvenimą atidžiai prisižiūrėjęs sportą ir mitybą R. Vyšniauskas buvo įsitikinęs, kad apie šias dvi sritis žino viską, tačiau šiandieniniai moksliniai tyrimai apie maisto ryšį ir žmogaus nuotaiką nustebino ir jį.

„Mūsų ritmas beprotiškas. Anksčiau maistas buvo kokybiškesnis, o dabar viskas daroma greičiau. Aš visą gyvenimą domiuosi mityba ir sportu, todėl kuomet pradėjome dirbti su programėle, vėl pradėjau domėtis mitybos naujovėmis. Man buvo labai keista sužinoti, kad nuotaikos hormonas gaminasi žarnyne, nors visada visi galvojome, kad galvoje. Jeigu žarnynas yra sveikas, tai reiškia, kad paisome vieno iš pagrindinių sveikos mitybos dalykų. O kad žarnynas būtų sveikas, reikia vartoti daug skaidulų, probiotikų. Viskas prasideda nuo žarnyno“, – stebėsis sportininkas.

Laida „Sveikas rytojus“ – sekmadieniais, 12 val. per TV8 televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją