„Esu labai didelė plepė. Buvau sugalvojusi, kad niekam nesakysiu, darysime lyties atskleidimo vakarėlį, viskas bus slapta. Tą pačią dieną susiskambinome su šeima, turėjome vaizdo pokalbį ir mama manęs užklausė ar jau pradėjau pirktis kažką vaikeliui. Ir man tiesiog išsprūdo! Sakiau taip, bet aš esu nusižiūrėjusi tokį rožinį vežimėlį ir jo nėra. Tada visi ir suprato, kad laukiamės mergaitės. Taip ir įvyko mūsų lyties atskleidimo vakarėlis“, – šypsenos veide neslėpė Ugnė.

Kaip rašoma pranešime spaudai, kalbėdama apie pirmagimės vardą, Ugnė teigia, kad yra ne vienas vardas, kuris pretenduoja tapti išrinktuoju.

„Dėl dukrytės vardo dar nesame apsisprendę, turime sąrašiuką, bet dar nežinome, kurį vardą iš jo išrinksime“, – kalbėjo U. Siparė.

„Žinok, į kalendorių žiūrėkit, koks vardas bus, tokiu ir pavadinkite. Man taip buvo, kad metus vardo nedavė, katuliu vadino“, – laidos „Šeškinės 20“ metu juokavo vedėjas G. Savickas.

Ugnė televizijoje praleido 12 metų, tą laiką ji gyveno išties griežtu grafiku, vesdama rytines žinias turėdavo keltis 4 valandą ryto. Laidoje Ugnė pasidalino savo tokio ankstyvo ryto rutina.

„Aš esu toks žmogus, kuris visada yra alkanas. Net atsikėlusi taip anksti ryte, aš visada valgydavau. Iš manęs net juokdavosi, nes turėjau tokią sistemą. Mano sesė gyvena Amerikoje, todėl 4 valandą ryte mums būdavo labai patogu pasiskambinti. Tai ji sakydavo, kad aš atsikeliu taip anksti vien todėl, kad jau esu alkana. Todėl taip paprastai atsikeliu ir iškart einu prie šaldytuvo“, – dalinosi Ugnė Siparė.

Laidoje U. Siparė dalinosi ne tik motinystės džiaugsmais, bet ir prisiminė ne vieną iššūkį, su kuriuo jai teko susidurti per visus praėjusius 12 metų. Kodėl dėl vienos klaidos, kuri nutiko jau antrojo eterio metu, Ugnė buvo įsitikinusi, kad karjera baigsis jai vos spėjus prasidėti? Visas interviu - šį trečiadienio vakarą, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“, per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją