Nors J. Butnorius prie grupės prisijungė tik 2014 m., tačiau sėkmingai tęsia muzikinę karjerą iki šiol. Jau dabar atlikėjai planuoja ir svarsto, kaip triukšmingai ir smagiai atšvęs grupės 20-ąjį gimtadienį, rašoma pranešime spaudai.

Juozas prisiminė ir pasidalino istorija, kaip prisijungė prie grupės.

Nors atlikėjas jau buvo pasiryžęs palikti Lietuvą ir savo laimę bandyti rasti svetur, viską pakeitė vienas skambutis.

„Pakvietė Algelis. Mane iš „Ventukų“ metė tris kartus, bet aš visus kartus grįžau. Paskutinį kartą jau pats pabaigiau, išėjau mokytis, išvažiavau į Vilnių. Tada Vilniuje atkūriau „Ventukus“. Pradėjome darbuotis, bet paskui vėl išsiskirstėme. Bandžiau daryti solinę karjerą, bet vėlgi man nelabai pasisekė. Jau buvau nusipirkęs bilietus į Norvegiją ir tada sulaukiau skambučio. O tas troškimas išlikti savam krašte, Lietuvoje... Ir tada, atsimenu, Algelis pasitiko mane su viena sulaužyta koja. O po mėnesio paskambino ir sako – mokykis dainas“, – prisiminimais dalinosi J. Butnorius.

Porą mėnesių pagyvenęs Norvegijoje, sunkiai dirbęs statybose, Juozas neslėpė, kad šis darbas didelio džiaugsmo jam neteikė, o noras grįžti į sceną buvo toks stiprus, kad dvejoti ilgai nereikėjo.

„Ir tą kartą taip apsidžiaugiau, nes tai buvo iš tiesų juodas darbas. Aš, visą gyvenimą dainavęs, jau daugiau negu mėnesį pabuvęs be scenos, beprotiškai norėjau grįžti. Tai buvo dar viena galimybė, dar vienas šansas gyvenime man užlipti į sceną. O kai jau užlipom, taip ir sulipom“, – laidoje „Šeškinės 20“ pasakojo grupės „Patruliai“ narys Juozas.

Algirdas Radzevičius nusprendė pasinerti į itin įdomų ir muzikinį iššūkį. Atlikėjas, gavęs kvietimą, nusprendė išbandyti savo muzikinius sugebėjimus BTV projekte „Muzikinė kaukė“, kuriame, anot jo, sekasi iš tiesų neblogai. „Aš jau trečią kartą sulaukiau kvietimo. Bet anksčiau jie filmuodavo vasaros metu ir niekaip fiziškai negalėdavau spėti. O dabar sausį, paskambino prieš Kalėdas. Galvojau, ar čia man reikia, ar nereikia, bet paskui su artimaisiais pasitariau, po velnių, kodėl gi ne? 18 metų droži tą patį. Praplėsti, pabandyti save kitame žanre, galų gale sudainuoti kažką naujo. Pagrindinis šio šou dalykas – arba tu atkartoji dainavimą, arba įvaizdį, arba šiaip smagiai pasirodai. Turi save išsilaisvinti“, – apie projektą pasakojo Algirdas.

Grupės „Patruliai“ užkulisių istorijos – jau šį trečiadienio vakarą, laidoje „Šeškinės 20“, 20 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją