Nors atlikėja neslėpė, kad jos didžiausias noras šiuo metu yra gerai išsimiegoti, ji noriai dalijosi mintimis ir lūkesčiais.

„Visai būtų smagu „užčiūtint” visą Europą ant šitos emocijos. Bandysim oranžine spalva paimti visus, gintarais ir čiūta tūta”, – entuziazmo neslėpė Monika, paklausta, koks būtų jos tikslas šių metų Liverpulyje vyksiančiame „Eurovizijos“ konkurse.

Tuo tarpu pasiteiravus apie tautiškus motyvus dainoje ir pasirodyme, atlikėja atviravo – gintaro atstove gali tapti drąsiai, nes yra iš pajūrio.

„Baltijos jūra man yra labai svarbus kraštas, svarbi vieta, kur aš galiu sugrįžti į save. Ir tas „čiūta tūta“ būtent ir yra apie burtažodį, lietuvišką burtažodį, kurį mes kiekvienas turbūt seniai žinome. Jau senovėje žmonės bandė burti ir užburti, kad sugrįžtų į save ir save išgirstų. Šiuo metu, šitais laikais, kai mes esame užburti vakarietiškos kultūros, greičio, noro siekti didžiausių dalykų, dažnai dėl jų pametame galvą. Kai mes turime už dviejų sienų karą, tai man atrodo, kad tos šaknys, grįžimas į save ir girdėjimas savo balso, žinojimas savo tiesas yra labai svarbus dalykas“, – laidoje kalbėjo M. Linkytė.

„Visoms įmonėms, kurios pardavinėjate gintarus – mes mielai priimame jūsų užsakymus, išsirinksime, su kuo bendradarbiauti, kas pateiks geriausią variantą!“, – juokdamasi į klausimą, kaip ji ruošiasi reklamuoti gintarą Europos scenoje, atsakė atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją