Matant, kaip atrodė prabangios stilistės ir modelio Astos Valentaitės, prodiuserės, televizijos laidų vedėjos Vaidos Poderytės vestuvės, ko gero neverta stebėtis, kad žinomos moterys svarbiausios šventės gyvenime dekoratoriumi pasirinko kompanijos „Flower couture by MP“ įkūrėją, 36-erių Mantą Petruškevičių. Ir tai tik pora jo įspūdingų darbų, rašoma pranešime spaudai.

Kas galėjo pagalvoti, kad ateis laikai, kai floristas asmeninėse šventėse bus ne mada, o būtinybė. Juk ankščiau puokštes nuotakoms kurdavo gėlių pardavėjai kioskeliuose, o išgirdę apie floristo specialybę modavo ranka sakydami, kad ji nereikalinga, juk gėles į vazas mokame pamerkti ir patys. Dabar garsiausias Lietuvos dekoratorius Mantas Petruškevičius šį laiką puikiai pamena ir sako daug prisidėjęs prie to, kad toks požiūris pasikeistų.

Paklaustas, iš kur semiasi idėjų Mantas nuoširdžiai sako nežinantis, tad kartais ir pats savęs to klausiantis. „Stengiuosi nebūti tuščia puodyne, nesikartoti, nes žmonės kaskart tikisi kažko naujo, nematyto, ir įspūdingo...“, – pasakos M.Petruškevičius. Kiek Mantui teko dirbti ir ką paaukoti tam, kad taptų vienu iš dešimties geriausių Europos floristų? Kodėl, anot jo, klysta manantys, kad dekoratoriaus darbas švarus ir lengvas? Ir ką, pasak Manto, reikėtų pamiršti svajojantiems apie sėkmę ir pripažinimą?

Kadrai iš įspūdingiausių mano Petruškevičiaus puoštų švenčių ir interviu su garsiu floristu – gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją