Nors garsi moteris yra retas svečias televizijoje, vis dėlto šis įkūnijimų šou jau seniai patraukė jos dėmesį.

„Mano dukros man parodė šį projektą ir dabar mes visa šeima esame įsitraukę į jį. Taigi, sulaukusi skambučio su pasiūlymu ilgai nedvejojau ir sutikau. Be to, komisijoje sėdi mano labai geras draugas Jeronimas Milius, su kuriuo seniai matėmės.

Taigi galima sakyti, kad vienu šūviu nušoviau du zuikius – esu mūsų šeimos mėgstamiausiame projekte ir pasimačiau su draugu, kurio seniai nemačiau“, – juokiasi ji.

Dar daugiau, Ievą stebina dalyvių talentas įsikūnyti į pačias ryškiausias Lietuvos ir pasaulio asmenybes: „Mane žavi čia dalyvaujančių žmonių drąsa ir profesionalumas. Kartais iš tiesų tas diplomas nieko nereiškia, nes dažnai didžiausi muzikos profesionalai nedrįstų sau mesti tokio iššūkio ir peržengti savo baimių. Tai nors čia ir yra šioks toks žaidimas ir lengvo žanro projektas, iš tiesų visi dalyviai įdeda labai daug darbo, ir atlieka viską aukščiausiame lygyje.“

Šį kartą šou „Muzikinėje kaukėje“ netrūks staigmenų ir projekto gerbėjų lauks netikėtas laidos vedėjų, Simono Storpirščio ir Indrės Kavaliauskaitės, duetas. Nepraleiskite „Muzikinės kaukės“ jau šeštadienį, 19.30 val., tik per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją