Aktorė Gražina Balandytė pasakos, kad kitos tautos savo žvaigždes myli labiau nei lietuviai. „Natūralu, kad tave ilgainiui pamiršta, juk atsiranda nauji veidai. Tačiau nenatūralu, kad Lietuvoje ir užsienyje garsų ir nusipelniusį mūsų aktorių Donatą Banionį jubiliejaus proga pirmasis pasveikino Rusijos prezidentas Borisas Jelcinas, o ne mūsų tautiečiai”, – sakė G. Balandytė.

Daug kas prisimena, kad dainininkui Linui Adomaičiui nepasisekė Eurovizijos konkurse, bet tik nedaugelis žino, kiek laurų Linas ir Simona skina tarptautiniuose konkursuose.

Tačiau Linas sakosi nejutęs, kad gerbėjai juo nusivylė.

„Mes esame labai maža tauta, todėl mums kaip mažiukams ypač sunku susidurti su nesėkme, nes be galo trokštam kaip lygūs įsilieti į didžiųjų būrį”, – teisino Linas lietuvišką būdą greitai nusivilti savo žvaigždėmis.

O kadaise sėkmingai televizijos ekranuose šmėžavęs Audrius Giržadas atvirai pasakos apie tai, kaip jam sekėsi persirgti žvaigždžių liga ir kas pasikeitė po to, kai jis buvo priverstas pasitraukti iš televizijoje matomų žmonių tarpo.

„Biplanas“ Maksas Melmanas dalinsis, koks gerbėjų elgesys jam nemaloniausias ir kaip sumaniai jis atsikrato įkyruolių, nuolat prašančių padainuoti dainą „Anzelmutė“.