Laidoje „Pakvaišę dėl grožio“ I. Burlinskaitė-Vaisieta pasakojo, kad pastaruoju metu, nors ir gyvena Druskininkuose, dažnai lankosi sostinėje. Tuomet ji teigia iš namų į Vilnių atvykstanti su visu lagaminu, stengiasi čia per dieną padaryti kiek įmanoma daugiau darbų.

„Ir nuotraukas pasidarau, suknelių primatavimus. Paplanuoju dieną maksimaliai ir atvažiuoju su tuo lagaminu“, – juokėsi žinoma moteris.

Laidos vedėjos Lauros Dabulytės paklausta, ar pašnekovė yra žmogus, kuris leidžia savo komandai eksperimentuoti su jos išvaizda, ar vis dėlto priešingai, žino tendencijas, asmenybes, kurios gražiai atrodo ir neatsilieka nuo jų įvaizdžio, nuomonės formuotoja teigė, kad viskas priklauso nuo situacijos.

„Būna įvairiai. Aš dar tik mokausi rengtis gražiai ir stilingai, bet kalbėjau su savo vizažiste, sakiau, kad kuo giliau į mišką lendi, tuo daugiau tų medžių. Anksčiau atrodė viskas gerai, viskas gražu, o dabar tai tas ne, tai anas.

Indrė Burlinskaitė-Vaisieta / stankaitisphotography nuotr.

Dažniausiai aš turiu savo viziją, esu susiradusi suknelę, bet kad išpildyčiau įvaizdį, to neužtenka. Reikia makiažo, šukuosenos. Pasitikiu meistrais, jie man padeda parinkti“, – šypsojosi I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Nuomonės formuotoja papasakojo, kad jau kurį laiką turi subūrusi savo komandą, kuria pasitiki, o kartu dirbančius žmones vadina draugais. Jie ir padeda pašnekovei sukurti įvaizdį prieš kokį nors renginį, kuriame ji dalyvauja.

„Pasakau, kokia suknelė, man padeda parinkti šukuoseną, makiažą, stilistė iš trijų porų batų išrenka, kurie vizualiai atrodys gražiausiai. Mąstome kartu, bet taip, yra komanda, kuri man pagelbėja, kad bendras vaizdas būtų gražus, išpildytas“, – teigė I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Anot jos, anksčiau jai užtekdavo išsirinkti suknelę, tačiau dabar žinoma moteris įsitikinusi, kad žmonės atkreipia dėmesį į bendrą vaizdą.

„Kartais reikia nepabijoti ir išlipti iš komforto zonos. Ilgą laiką vaikščiojau tamsiais, palaidais plaukais. Daugumai žmonių, tikėtina, tai yra gražu, bet ar visada tinka prie tavo įvaizdžio – nebūtinai. Nepabijojau išlipti iš tam tikrų grožio standartų“, – apie išvaizdos pokyčius kalbėjo pašnekovė.

Dėl pasikeitusio stiliaus sulaukia komplimentų

Laidos vedėja pastebėjo, kad vis dažniau viešai kalbama, jog I. Burlinskaitė-Vaisieta pasikeitė, išgražėjo, todėl buvo pasiteirauta, kas lėmė tokį jos norą keistis.

„Ačiū, visai nieko kalbos, malonu. Juk metai bėga, o sako, kad aš gražėju. Manau, kad daug ką duoda aplinka, tam tikri žmonės, su kuriais susipažįstu, iš tiesų, labai motyvuoja komplimentai.

Kaip ir sporte, jei tau pasako komplimentų, kad graži figūra, arba pastebi, kad sulieknėjai, tave tai motyvuoja. Čia lygiai taip pat, kai pasako: „Indre, koks tavo įvaizdis gražus, kaip tu keitiesi, kaip gražėji“, tai motyvuoja, nori dar geriau ir dar daugiau“, – šypsojosi pašnekovė.

I. Burlinskaitė-Vaisieta dabar instagrame turi daugiau nei 90 tūkst. sekėjų, į šią socialinio tinklo paskyrą, anot jos, dabar ir sutelktas visas jos dėmesys.

„Tiek žmonių yra dar nedaug, lyginant su tuo, kiek darbo įdedu. Norėčiau, kad po truputį sekėjų daugėtų, bet pas mus pakankamai maža yra Lietuva.

Instagrame vyksta visas kūrybinis darbas, pildau reklaminius užsakymus, keliu nuotraukas, žinoma, stengiuosi, kad viskas būtų gražiai išpildyta, kad pats profilis būtų gražus. Sakykime, jei gaunu reklamos užsakymą, negalėčiau įkelti selfio su produktu ir patalpinti kaip reklamą“, – pasakojo I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Stengiasi įtikti užsakovams, bet kartais reklamos pasiūlymų atsisako

Produktų reklamoms žinoma moteris pasakojo taip pat turinti komandą, kuri rūpinasi gražiomis nuotraukomis. Anot pašnekovės, norisi, kad žmogus, kuris užsakė reklamą, būtų patenkintas.

„Per vieną kartą pasidarau nuotraukų su keturiais įvaizdžiais ir keturiais produktais arba trimis įvaizdžiais ir trimis produktais, o bonusą sau – nuotrauką. Nuolatos gaunu užsakymų ir turiu juos išpildyti. Nuomonės formuotojai gali tai daryti atsipalaidavę, atsipūtę, paprastai namuose, arba gali įdėti pastangų ir viską pateikti profesionaliau“, – teigė I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Indrės. Burlinskaitės-Vaisietos ir jos vyro Liudo Vaisietos atostogų Europoje akimirka

Žinoma moteris teigė, kad yra buvę reklamų užsakovų, kuriems ji pasakė ne. Tai nutinka tuomet, kai produktas neatitinka jos vertybių.

„Arba daiktas yra nepatrauklus akiai, visai ne man, gal labiau tiktų kažkokiai kitai, ne mano auditorijai, todėl nėra prasmės tą daiktą reklamuoti“, – sakė I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Anot jos, su nuomonės formuotojais dirba įmonės, kurios mato prasmę tokiose reklamose, atsiperkamumą.

„Jei jo nebūtų, tikėtina, reklamų ir neužsakytų. Pastebiu, kad vieni žmonės nori tiesiog pasirodyti auditorijai, pasireklamuoti, kiti yra suinteresuoti dėl didesnių užsakymų. Jei norite, kad būtų daugiau užsakymų, parekomenduočiau stories serijas, nes žmones labiau patraukia, tarkime, paskelbti nuolaidos kodai. Jei norite reklamos, geriau įrašai, nes jie profilyje būna visada, žmonės gali įsijungti, pasižiūrėti, prisiminti. Pagal poreikius skiriasi ir kainos“, – atvirai pasakojo I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Padeda ir vyras

Jeigu I. Burlinskaitė-Vaisieta su reklamos užsakovais susitaria, kad per mėnesį turi padaryti tris įrašus, tai, anot moters, reiškia, kad turi tam paskirti tris savaites ir taip pat nufilmuoti trumpus vaizdo įrašus.

„Turiu paplanuoti mėnesiui į priekį, kad turėčiau tuos įrašus. Kartais būna nerimą keliančių situacijų, nespėju, žiūriu, kad įrašą reikia padaryti rytoj, o nieko neturiu. Tada į pagalbą ateina vyras, jis fotografuoja, filmuoja“, – sakė nuomonės formuotoja.

Anot jos, L. Vaisieta tiek kantrybės, kiek turi jos fotografų komanda, neturi, tačiau labai greitai moka įamžinti tinkamą kadrą vos iš poros kartų.

„Puikiai pažįstame vienas kitą, jis žino, kas man patinka ir turi gerą akį. Tikrai labai padeda ir kelionėse, kai važiuojame gražių kadrų padaryti. Nuotraukos pagražėja dar ir todėl, kad nėra iš ko rinktis, iš tos nevilties vis tiek kažką išsirenki“, – juokėsi I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Indrė Burlinskaitė-Vaisieta ir Liudas Vaisieta

Tiesa, nors instagramą moteris laiko savo pagrindiniu darbu bei uždarbio šaltiniu, kartais jis suteikia ir neigiamų emocijų.

„Būna įvairių dienų. Ilgą laiką mane kankino nemiga, vyras pasižiūrėjo, kiek laiko praleidžiu telefone, pastebėjo, kad nuo telefono ji galėjo ir atsirasti. Būna, kad darau reels‘ą, viską nufilmuoju, susimontuoju, nuotraukas atsirenku, galvoju, tekstą rašau, net nepajaučiu, kaip dvylika valandų prasėdžiu telefone, o paskui kankina nemiga. Visko būna“, – atvirai kalbėjo moteris.

Anot I. Burlinskaitės-Vaisietos, kai kuriems žmonėms atrodo, kad nuomonės formuotojai nieko neveikia, tačiau toks darbas iš tiesų nėra paprastas.

„Gal ir galėčiau į viską pažiūrėti paprasčiau, bet norisi, kad visi būtų patenkinti, o mano profilis – traukiantis akį.

Yra žmonių, kuriems toks darbas nepatiktų, sako: „Kaip tu kasdien tuos stories filmuoji, aš negalėčiau“, o man tai yra įdomu. Patinka susikurti įvaizdį, apgalvoti, kur fotografuosime, kaip plaukai atrodys ir kaip visa tai įsilies į mano profilį“, – teigė I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Sporto programų klientėms nebesudaro

Visa jos veikla instagrame prasidėjo karantino metu, I. Burlinskaitė-Vaisieta iki to laiko pasakojo nuo ryto iki vakaro vedusi treniruotes salėje, paskui pastebėjo, kad merginos prašo sudaryti programas ir maisto planus nuotoliniu būdu, todėl viskas po truputį persikėlė į socialinius tinklus.

„Galiausiai nutiko taip, kad ir tų programų nebedarau“, – juokėsi pašnekovė.

Indrė Burlinskaitė

Paklausta, kokį vieną patarimą duotų moterims, kurios nori gražios išvaizdos, I. Burlinskaitė-Vaisieta teigė, kad svarbiausia yra fizinis aktyvumas.

„Gal žmogus nemėgsta sportuoti sporto salėje, gal tėvai verčia vaiką į tenisą ar futbolą eiti, bet jam nepatinka. Pats paprasčiausias pratimas, tiesiog būti fiziškai aktyviam, o valgyti tiek, kiek reikia, bet ne per mažai, kad neatsirastų kokių nors sveikatos sutrikimų“, – sakė nuomonės formuotoja.

Anot jos, svarbiausia gyvenime yra rūpestis savimi, tai stengiasi daryti ir pati I. Burlinskaitė-Vaisieta.

„Kasdien esu visiškai paprasta, mane sutiktumėte gatvėje su laisvalaikio drabužiais, be makiažo, surištais plaukais. Meilė sau man susijusi su galimybe ilgiau pamiegoti, ryte mėgstu sau skirti laiko, jo metu išgerti kavos. Kartais įsijungiu kokią laidą. Būna, su vyru pakovojame, jis nori apie žvejybą žiūrėti, o aš apie kulinariją. Gyvenime kaip ir visos moterys esu tokia pati“, – šypsojosi pašnekovė.

Visą pokalbį su Indre Burlinskaite-Vaisieta galite pamatyti vaizdo įraše, kurį rasite straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)