Andrius jau ne kartą įrodė, jog žiūrovų simpatijos visada jam lemia pergalę, o štai „Mokinukės“ fenomenalia sėkme galėjo pasigirti pernykščio NML sezono metu, bet ne šiemet. Paskutinę diviziono vietą užimančios merginos dar turi teorinių galimybių dalyvauti finalinėse kovose, tačiau tam jos turės laimėti prieš Andrių, o to iki šiol niekam nepavyko padaryti.

Paveldėjęs skurdų „Žas“ taškų kraitį, sudalyvavęs vos dviejose kovose, Andrius sugebėjo pasiekti trečiąją vietą ir turi visas galimybes tapti diviziono lyderiu. „Pirmadienį pasirodo mano labai lauktas pirmasis albumas, tad sekmadienio NML varžybos bus tarsi jo pristatymas,- sakė Andrius,- dainuosiu naujų dainų, o kartu su manim scenoje pasirodys ne tik mano nuolatinės šokėjėlės - Jūžintų grėbėjėlės, bet ir daugiau įdomių svečių.“

Andrius apie „Mokinukes“ ir ypač jų vadovę Laimą Lapkauskaitę gali pasakyti tik gerų žodžių. „Mes puikiai pažįstami nuo realybės šou laikų, kai teko susitikti su „Mokinukėmis“ bei gauti vertingų Laimos Lapkauskaitės pamokų. Pagaliau, ir aš pats dar neseniai buvau mokinukas, tad šios varžybos bus greičiau draugiškas susitikimas, nei kova“,- smagiai nusiteikęs kalbėjo dainininkas.

„Mokinukės“ taip pat tikisi malonaus susitikimo su naująja žvaigžde, kurį, nors ir būdamos jaunesnės, galėtų pamokyti ar patarti, kaip suktis Lietuvos muzikiniame gyvenime.

Kovoje „Va bank“ varžybų nugalėtojai susitiks su grupe „Raketa“.

Kas taps šios NML kovos laimėtoju pamatysime sekmadienį 20.45 val. per LNK.

Šaltinis
Nacionalinė Muzikos Lyga
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją