M. Stonkus neslėps – vesti šiuos apdovanojimus yra didžiulė atsakomybė, rašoma pranešime spaudai. Toks pats daugybės pastangų reikalaujantis yra ir pasiruošimas. „Tai bus pirmieji M.A.M.A apdovanojimai po koronaviruso. Dabar bus pilnutėlė „Žalgirio“ arena!“ – džiaugsis laidoje jis.

Savo ruožtu J. Nainys pasakos, jog kvietimas vesti šių metų muzikos apdovanojimus jį nustebino, kadangi būti vedėju – ne pagrindinė žinomo didžėjaus rolė.

„Bus įdomu pasitikrinti, nes paskutinįkart tai dariau prieš 10 metų. Yra sakoma, kad savo srities profesionalu ar geresniu tampi įvykdęs 10 tūkstančių valandų mokymosi. Tiek valandų nesimokiau, bet praėjo 10 metų. Pažiūrėsime, kaip man seksis. O kai turi tokį partnerį, gali net nesiruošti“, – pagyrų kolegai negailės J. Nainys.

Taip pat laidoje bus paliesta ir kita tema – faktas, kurį apie M. Stonkų žino ne visi. Pasirodo, kad žinomas vyras yra pametęs galvą dėl švaros!

Kaip laidoje tikins pats Mantas, šis jo įprotis pastaruoju metu keičiasi, o didžiausią įtaką tam padarė sužadėtinė Gelminė Glemžaitė.

„Visa tai, su savo mergaitišku chaosiuku, kurį turi visos moterys, išgydė Gelminė. Tai geriausiai pastebima tada, kai jos spintelėje tiesiog nebelieka vietos, ir visi kremai pradeda kraustytis pas mane. Pagalvojau, kad geriau daugiau laiko praleisiu su nuostabiu žmogumi, nei laiką leisiu tvarkydamasis, kol tas nuostabus žmogus yra namuose“, – sakys jis.

Tiesa, anksčiau, pamatęs netvarką, M. Stonkus būdavo linkęs tvarkyti ne tik savo, bet ir kitų namus. „Taip yra buvę galbūt pas Katlerį. Aš atėjau, o pas jį buvo kranas su kalkėmis… Neiškenčiau. Praėjau“, – juoksis pasakodamas jis, o vėliau pridės, kad taip yra sutvarkęs net žinomo naktinio klubo tualetą.

Daugiau linksmų istorijų – jau šį vakarą.

Laida „Gero vakaro šou“ – trečiadieniai, 20 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją