Laimonas Lapinskas žinomas ne iš gerosios pusės – jis buvo vadinamas vienu žiauriausių nusikaltėlių Lietuvoje. Viename paviešintų vaizdo įrašų buvo užfiksuotas vieno studento, būsimo policininko kankinimas. L. Lapinskas buvo nuteistas 20 metų laisvės atėmimo bausme dėl nužudymo, pasikėsinimo nužudyti, kelių asmenų kūno sužalojimų, kankinimo, didelio kiekio narkotinių medžiagų platinimo, turto prievartavimo, teigiam LNK laidoje „KK2”.

„Man jis asmeniškai yra labai geras ir šiltas žmogus. Pirmoje vietoje jam šeima – ne draugai ar finansai. Aš matau, kaip jis myli mane ir vaikus“, – sakė Aliona.

Lapinskai susipažino per bendrą pažįstamą.

„Susitikom su tuo bendru draugu kavos, šnekam, šnekam. Jis klausia, kaip tau sekasi, sakau, šiuo metu skiriuosi. Jis man – va, visi skiriasi. Aš – kas tie visi? Sako, va, ir Lapinskas skiriasi“, – prisiminė moteris.

Netrukus moteris nuvyko į pasimatymą, kuris vyko pataisos namuose. Aliona neslėpė pajutusi meilę iš pirmo žvilgsnio.

„Jis mane užkabino charakteriu. Jis gražiai bendravom, pasėdėjom, apie viską pasišnekėjom. Jis papasakojo savo istoriją, aš – savo. Prasidėjo bendravimas, – tikino A. Lapinskienė, po metų su Laimonu sukūrusi šeimą. – Iš pradžių sakiau, kad man nereikia santykių, nieko neieškau, tiesiog bendraujam. Bendravimas privedė prie santuokos, nežinau, kaip.“

Tačiau ši santuoka patiko ne visiems Alionos bičiuliams ir šeimos nariams – dalis jų nuo moters nusisuko.

„Labai daug žmonių buvo prieš, negražiai apie jį kalbėdavo, sakydavo, pažiūrėk, ką apie jį rodo, ką rašo. Neįdomu man, aš turiu savo nuomonę. Jeigu mano vyras man patinka, man yra gerai, nesvarbu, kas ką šnekės. Aš matau jį visai kitaip, – kalbėjo L. Lapinsko sutuoktinė. Tačiau ji pripažino, kad santuoka su bausmę atliekančiu žmogumi toli gražu nėra lengva. – Pas vyrą galiu nuvažiuoti kasdien, į kontaktinį pasimatymą. Galima apsikabinti, pašnekėti, paplepėti.“

Neseniai Aliona socialiniuose tinkluose pranešė, kad laukiasi.


„Vaikas yra planuotas, lauktas. Mūsų gyvenime taip vyksta, kad nori, padarai ir gaunasi. Taip buvo ir su vaiku. Pasiėmiau pasimatymą tada, kai vaisingiausia diena“, – atvirai kalbėjo Aliona.

Nors Laimonui liko kalėti treji metai, neaišku, koks jo likimas – neseniai buvo pradėtas naujas tyrimas dėl neteisėto disponavimo dideliu kiekiu narkotikų. Jam gresia dar 15 metų kalėjimo.

„Jeigu reikės, aš pasamdysiu ir penkis advokatus, kad ištraukčiau savo vyrą. <...> Mes neplanuojame gyventi Lietuvoje, koks čia gyvenimas. Paskui vėl mano vyrą guldys į žemę veidu. Noriu gyventi normalų gyvenimą, vienas kitu džiaugtis. Išeis jis į laisvę, bandys kokį versliuką susukti“, – laidoje „KK2” kalbėjo Aliona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)