Jos interviu iš archyvų ir dabar skamba aktualiai, o draugų žodžiai jaudina. Kokia buvo Agnė, traukusi daugelio dėmesį, bet iš tiesų pažinota tik kai kurių, išgirsime iš ją pažinojusių ne vieną dešimtmetį.

Režisierius Oskaras Koršunovas, Agnės širdies draugu buvęs kelerius metus, prisiminė jam surengtą staigmeną.

„Ten iš gėlių buvo parašyta: „Aš tave myliu“. Tai va, tokie įvykiai, jie tiesiog pramušdavo“, – pasakojo režisierius.

Kaip rašoma pranešime spaudai, žurnalistė, muzikinių renginių ir projektų kūrėja Jurga Klimaitė-Riebling atskleidė, kad Agnė buvo žmogus, kuris niekada neišdavė savo draugų, niekada nesipyko ir kompanijoje visada buvo ta, kuri, kam nors susikibus, visus taikydavo.

„Jei, kaip sakoma, egzistuoja dvasia, kuri po mirties pakyla bei skraidžioja, ir dabar Agnė mato mus visus, kaip mes raunamės plaukus, verkiam, kokie mes esame savanaudžiai, nes jai jau kaip ir nieko, tai žinant ją, ji turėjo sėdėti koja ant kojos su kažkokiais nerealiais aukštakulniais batais, žiūrėti į visa tai, kas vyko, ir galvoti: „Nu va, šį kartą tai tikrai pavariau“, – teigė ilgametis Agnės draugas ir sūnaus krikštatėvis, profesionalus plaukų meistras Kęstas Rimdžius.

Daugiau jautrių prisiminimų apie Agnę - gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, jau šiandien, 20.00 val., per LNK.

Kęstas Rimdžius: Net Agnei mirus nepažįstami naudojasi jos vardu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)