Scenoje dėl geriausiojo „X faktoriaus“ vardo varžėsi vaikinų grupė „Spurr“, Vytautė Gaižauskaitė, ukrainietis Demianas Shyianas, Lietuvos Respublikos vadovybės apsaugos tarnyboje dirbantis Domantas, ir Jausmė Elena Stonkutė.

Teisėjai superfinalo metu turėjo tik patariamąjį balsą, o nugalėtoju tapo daugiausiai žiūrovų balsų surinkusi vaikinų grupė „Spurr“.

Jubiliejinio sezono nugalėtojui atiteko įspūdingas prizas – ne tik žiūrovų širdys, bet ir 15 tūkst. eurų.

Vaikinų grupė iš Ignalinos „Spurr“ neabejotinai į „X faktorų“ atnešė naujų vėjų. Kiekvienas jų pasirodymas buvo be galo įsimintinas, įvaizdis – toks, kokį norėtų pakartoti ir kiti, o atsidavimas scenai – nepralenkiamas.

Vaikinai anksčiau pasakojo, kad laimėjimo atveju pirktų didelį autobusą, su kuriuo galėtų važinėti po Lietuvą ir džiuginti gerbėjus savo koncertais. Pergalė grupei būtų lyg nauja pradžia bei galimybė užsitvirtinti vietą Lietuvos muzikos pasaulyje.

„Šis projektas išmokė mus kalbėtis su publika ir dar labiau išsilieti grojant. Nugalėję pirmiausiai nubėgtumėme pas palaikymo komandą, kuri nuo pirmos tiesioginės transliacijos buvo su mumis. Ir tik vėliau važiuotume atidarinėti kalėdinių dovanų bei džiaugtis šventėmis“, – prieš superfinalą kalbėjo grupės vokalistas Kipras Skrebutėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją