Į NML areną įžengusias merginas Gintarę ir Viliją Komisaras pagyrė - Gintarė nusipelnė gero jo žodžio už „skoningą erotiškumą“, o Vilija - už „gražią suknelę“. Tačiau Gintarė labai linksma neatrodė.

Apie pergalę ji net nesvajojo: „Aš - realistė, o čia esu dėl to, kad noriu pristatyti savo naująjį albumą. Šou nebus“,- sakė dainininkė.

Pirmoji Gintarės daina - „Už moteris“. Vilija dainuoja „Duok durniui kelią“. Pirmoji kova, kaip ir nujautė Gintarė, baigėsi ne jos naudai: 739:288.

Antroji kova. Mergaitė Raudonkepuraitė Vilija dainuoja „Vilko pilko nebijau“(nes daug sportuoju ir skaitau). Kol Vilija smaginasi ant scenos, Gintarė liūdi. Jos antroji daina - „Gitara“. Kovos rezultatas - vėl Vilijos naudai 654:263.

Trečioji kova. Ją pradedanti Gintarė dėkoja visiems, kas jai yra padėjęs ir, leidus suprasti, jog daina „Sutikti jį“ skirta konkrečiam laimingajam, viliokliškai žvelgia į kamerą. Lyriška, romantiška nuotaika užsikrečia ir padūkėlė Vilija. „Man sakei“ - perdainuotas Elvio Preslio „Can‘t help fallin in love“ kūrinys- priverčia ir Viliją nugrimzti į melancholiją.

Tai pastebėjusi Skaiva skuba ją pralinksminti kalbomis tema „ar jau susiradai bičą ir kodėl neišteki už Mino, kaip žadėjai“. Šie paplepėjimai Viliją išties pralinksmina. Be to ir kovos rezultatas vėl jai palankus - 912:767.

Ketvirtoji kova. Pakalbėjusi apie vaikinus, Vilija į sceną pasikviečia savo draugą, tačiau tai ne minėtasai Mino, o Vudis. Raudonasis duetas - nes būtent šia spalva pasipuošę abu buvę „Kelio į žvaigždes“ dalyviai - dainuoja „Kas gi tai?“. Gintarė atlieka savo mylimiausią dainą iš būsimo albumo „Kai tu mane mylėsi“. Deja, žiūrovų ji nebesugraudina. Vilija laimi ir ketvirtąją kovą 462:282.

Penktoji kova. „Noriu tavęs šiandien“ - atvira Gintarė. „Prisimink mane“ - savo kūrybos daina prašo Vilija ir sutriuškina varžovę 346:159. Varžybų rezultatas 5:0, o jau nuvargusios Vilijos laukia Igoris Kofas su „Lemon joy” ir kova „Va bank”.

Igoris sako, mielai padainuosiąs su savo „sena pažįstama“.

Kova „Va bank“. „Lemon joy“ pristato dar vieną naujojo albumo kūrinį „Ten, kur mylėjau“. Vilija dainuoja „Pirmyn!”. Rodos, kad į šį energingą kūrinį ji sudeda paskutiniąsias jėgas, todėl, likus šiek tiek laiko iki kovos pabaigos, Vilija jau tepadainuoja lopšinę „aa - aa pupa...“ .

Tačiau jos gerbėjai nepavargsta balsuoti už savo numylėtinę - Vilija laimi ir prieš „Lemon joy“.

Ateinantį sekmadienį NML profesionalų kovų arenoje susitiks „Mokinukės“ ir „Kelio į žvaigždes“ nugalėtojas Andrius.