„Prasidėjo karas ir aš labai įkalbinėjau draugą, kad reikia daugiau kažką daryti. Aukojam, prisidedam, bet vis tiek nerimas, atrodo, sėdi šiltai savo kambaryje, kai gali kažką daugiau padaryti“, – šeštadienio LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“ pasakojo Kayra.

Kadangi namuose neturėjo augintinių, o prieglaudos prašė žmonių pagalbos priglausti keturkojus, nes iš Ukrainos atkeliauja daugybė išgelbėtų šunų, Kristina kartu su mylimuoju Justu nusprendė apsilankyti Alytaus šunų prieglaudoje.

„Pamačiau už grotų Upę, tuomet jos vardas buvo Kava. Tas žvilgsnis tiesiog nupirko, pavergė, ji buvo pirmas šuo, kuriam aš daviau skaniukų. Tas stebuklingas momentas, kaip kine, įsimylėjau. Ji Iki šiol į mane taip žiūri“.

Upė yra mitais ir legendomis apipintos neva agresyvios pitbulių veislės mišrūnė. Tačiau kalytė pati geriausia Kayros draugė – Upė atlikėjai rodo ypatingą dėkingumą.

„Šunys yra geriausi psichologai, su kuriais galima prisišnekėti, kurie niekada neįskaudins, visada išklausys. Pasikeičiau, kai Upė atsirado pas mane, ji man atnešė daug harmonijos. Tai kaip motinystė, žiūriu į tai pakankamai rimtai, man tas pats, kas vaiką auginti. Tuo metu buvo labai neramus metas, karas, streso, nerimo daug. Ji mane išmokė ramybės. Turbūt aš esu Upei dėkingesnė, kad ji pas mane atsirado“.

Kayra: visi pastebėjo, kad aš pasikeičiau, kai atsirado Upė:

Upės, Kayros ir jos mylimojo Justo nuotykiai Italijoje, „Kika“ ekspertų patarimai, kaip apsaugoti augintinius nuo fejerverkų ir „Smagiausių namų vaizdelių“ konkurso superfinalas su įspūdingais prizais – jau šį šeštadienį 17.55 val. laidoje „Gyvūnų pasaulis“ per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)