Garsus vyras atvirauja, kad nuslėpti nuo šeimos, jog dalyvauja slapčiausiame Lietuvoje projekte, jam nebuvo sunku, rašoma LNK pranešime spaudai. Jis pats dažnai dirba prie įvairių televizijos projektų muzikos prodiuseriu. Kai žmona paklausdavo, kur dingsta visai dienai, jo atsakymas buvo paprastas – vienam muzikos šou kuriu muziką. Toks atsakymas niekam šeimoje nekėlė daugiau klausimų, taigi Stano ramia širdimi galėjo pasinerti į slapstymosi žaidimą.

Kai sekmadienio vakarą visa šeima ramiai stebėjo intriguojančio šou atomazgą ir Burokėlis nusiėmė kaukę, Stano žmona Indrė ilgai negalėjo patikėti: „Ji nė sekundės nieko neįtarė ir pasakė – kaip baisu! Reiškia, tu mane gali apgaudinėti ir kitose srityse ir aš nieko neįtarsiu! Ji tikrai negalėjo patikėti tuo, ką pamatė!“ – pasakodamas juokiasi Stano ir priduria: „Vis dėlto, kai žmona šiek tiek atsigavo, atėjo pas mane ir pasakė – bet tu gi ir esi Burokėlis! Aišku, tavo klausytojai ir žmonės to nežino, bet namuose tu toks ir esi! Tau nieko nereikėjo apsimetinėti! Nors man pačiam atrodo, kad aš labiau lėlytė, o vaikams turbūt aš slibinas, nes visada viską matau ir žinau, kas ką daro. Bet šiaip, kai dabar pagalvoju, yra labai smagu, kad užsidėjęs kaukę tu tam tikra prasme gali ją nusiimti.“

Stano prisipažįsta, kad ilgai bandė suprasti, kodėl tiesmukas ir grubus personažas tapo mylimiausia šio sezono žiūrovų kauke.

„Man iš tiesų labai keista ši situacija. Bet aš galvoju, kad paaiškinimas yra labai paprastas. Kad ir kaip Burokėlis besistengtų būti blogas, kaip besibartų su komisija, jam viso projekto metu buvo svarbios tokios pačios vertybės kaip ir visiems. Jis mylėjo Lėlę ir buvo širdyje geras, o tas jo tiesmukumas ir naglumas buvo tiesiog Burokėlio kaukė!“

Jau šį sekmadienį jūsų laukia speciali šou „Kaukės“ laida, kurioje sužinosite visas likusias paslaptis. Be to, pirmą kartą pamatysite, kaip garsenybės galvojo užuominas, ruošėsi pasirodymams ir ką veikė užkulisiuose laukdamos savo pasirodymų. Todėl nepamirškite įsijungti LNK jau šį sekmadienį, 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją