Į LNK šou finalą pateko trys kaukės – Burokėlis, Lėlė ir Slibinas. Dalyvaukite apklausoje:

Šventinis vakaras prasidės specialiu 2004-ųjų metų Eurovizijos nugalėtojos Ruslanos pasirodymu. Atlikėja tars ypatingą padėką tiesiai iš Kijevo, Ukrainos ir dėkos Lietuvos žmonėms.

„Dar viena gera žinia, kad visi komisijos nariai liko gyvi, nei vienas neišprotėjo, nei vienas nesusipykom. Mes iš tikrųjų likom patys geriausi draugai!“ – gražių žodžių skelbdamas finalo pradžią negailės laidos vedėjas Giedrius Savickas jam pritars ir likusieji komisijos nariai.

„Yra labai svarbu, kad mes visi buvom tokio tauraus projekto dalimi, kuris nuplėšė Lietuvoj visas kaukes, visi tapo kur kas nuoširdesni, atviresni, tokie žmonės be kaukių!“ – kalbės atlikėjas Vidas Bareikis.

Dainininkė Monika Liu prisipažins liūdinti, jog projektas pasiekė finišo tiesiąją ir išduos paslaptį, ką bendro turi su visais komisijos nariais.

Tuo metu Rūta Ščiogolevaitė juokaus: „Aš galiu pasakyti – mes visi išlikome labai sveiko proto ir ramių nervų, ir pažiūrėjome labai gražių pasirodymų, ir jokios kaukės mūsų visiškai nenervino. Vienu žodžiu – šiandien labai šventinė nuotaika ir aš iš anksto atsiprašau, jeigu man kokia paskutinė likusi nervų gyslelė sutrūks!“

„Visų pirma noriu padėkoti visiems dalyviams, kurie dalyvavo šį sezoną ir buvo po kaukėmis. Giedriau, aš noriu padėkoti tau už tai, kad esi nuostabus! Tu esi profesionalus vedėjas, tu esi tikras fejerverkas! Aš noriu padėkoti savo kolegoms, su kuriais mane čia susodino. Yra labai smagu su jumis dirbti! Iš tikrųjų jūs esate gerai pačiuožę ir buvo malonumas visą sezoną su jumis čia sėdėti! Aš noriu padėkoti LNK už tai, kad jie turi šitą projektą! Jisai iš tiesų yra labai unikalus ir labai smagus!“ – sentimentaliai kalbės dizaineris Robertas Kalinkinas.

Finalą atidaryti bus patikėta trigalviui Slibinui. Po jo atliktos energingos dainos Rūta Ščiogolevaitė nesusilaikys: „Aš noriu pasakyti Slibinui komplimentą, labai nuoširdų, tikrą. Jeigu, kaip Slibinas sako, tai yra tiesa, kad jis nėra dainininkas, nei aktorius, tai, Slibinai, tu puikiai dainuoji!“

Lėlės pasirodymas scenoje išprovokuos Vidą Bareikį sudaryti sandėrį su Robertu Kalinkinu.

Maža to, Burokėliui žengiant į sceną visi komisijos nariai prisipažins, kad žmogaus besislepiančio po šia kauke sukurtas personažas juos sužavėjo.

Dar daugiau, vakaro metu laukia ir netikėtas Vido Bareikio pasirodymas skirtas visiems finalistams.

Projekto finalistai – nuotraukų galerijoje:

Iš viso trečiajame LNK šou „Kaukės“ sezone pasirodo 19 kaukių. Iki šiol atskleistos po jomis slėpusios 16 asmenybių. Po Bulvių kauke slėpėsi sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas, Begemotas buvo režisierius Vytenis Pauliukaitis, Sietynas – šokėja Katerina Voropaj, Pipiras – aktorė Lina Rastokaitė, Kamanė – vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė, Kirmėlė – dainininkė Natalija Bunkė, Papūga – sporto komentatorius Vaidas Čeponis, Kunigaikštis – dirigentas Vytautas Lukočius, Kaktusas – laidų vedėja Livija Gradauskienė, Saulė – Ukrainos žvaigždė Ruslana Lyžyčko, TV Bokštas – masažuotojas Juozas Petkevičius- Juozukas, Kūgis – iliuzionistas Rokas Bernatonis, Žuvis – dainininkas Jeronimas Milius, Ančiukas – atlikėja Simona Nainė, Fejerverkas – visuomenės nuomonės formuotoja Indrė Stonkuvienė, Žiurkėnas – Dominykas Vaitekūnas.

Šou „Kaukės“ – finalas jau šį sekmadienio vakarą, 19.30 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją