Ir nors atrodo, kad daugelis garsiausias filmo eilutes jau galėtų cituoti mintinai, spaudos pranešime klausiama, ar apie antrąją filmo dalį tikrai žinote viską?

1. Tikriausiai daugelis prisimena įspūdingą sceną, kai prabangiame „Plaza“ viešbutyje Kevinas sau leidžia mėgautis viskuo, ko tik geidžia jo širdis. Jo užsakymas – kiekvieno smaližiaus svajonė. Nuo šokoladinių pyragų, įvairiausių rūšių ir skonių ledų iki grietinėlės ar daugybės skirtingų pyragėlių… Kevinas iš tiesų užsisakė visko. Sunku patikėti, bet visa tai realiame gyvenime 5 žvaigždučių viešbutyje tuo metu būtų atsiėję daugiau nei 900 eurų!

2. Šis viešbutis po filmo tapo beprotiškai populiarus – darbuotojai neslėpė, jog žmonės lyg pakvaišę siekė rezervuoti būtent tą kambarį, kuriame buvo apsistojęs Kevinas.

3. Ne ką mažiau pasisekė ir vaikams, kurie filmavosi didžiulėje žaislų parduotuvėje. Jie ne tik galėjo pasimėgauti vaidmeniu filme, bet ir buvo apdovanoti – kiekvienas iš jų galėjo išsirinkti jam labiausiai patikusį žaislą ir pasiimti jį namo, tarsi prisiminimą.

4. Antrojoje filmo dalyje akylesni žiūrovai pastebės ir skandalingąjį Donaldą Trumpą, kuriam tuo metu priklausė garsusis „Plaza“ viešbutis. Pasirodo, kad duoti leidimą filmuoti „Vienas namuose 2“ šiame viešbutyje Trumpas sutiko tik tokiu atveju, jei ir pats nors trumpam galėtų pasirodyti filme.

5. Kevino mamą suvaidinusi aktorė Catherine O’Hara jaudinosi, jog atrodo nerūpestinga mama – juk antrojoje filmo dalyje jos sūnus dingsta antrą kartą! Filmo kūrėjams neliko nieko kito, kaip tik pridėti kelias scenas, kuriose atsiskleistų jos motiniškas rūpestis…

Tačiau „Vienas namuose 2“ – ne vienintelis puikus filmas, kurį išvysime 15.55 val. šeštadienio vakarą.

Nusiteikę geriam kinui turėtų nepraleisti ir „TV3 šeštadienio gero kino vakaro“ – 21.30 val. žiūrovai išvys filmą „Everestas“, kuriame į nepavydėtiną situaciją patekę alpinistai kiekvieną dieną kovos už savo gyvybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)